reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Napewno napisze :) powoli juz zaczynam mieć jako taka orientacje ![emoji5]

Właśnie to jest śmieszne ze teraz za każdym razem jak widzę jakaś mamuśkę z wózkiem to zwracam uwagę na firmę wózka taki odruch [emoji3] i często widze x-landery . Ale Stokke jeszcze nie widziałam :) no nic moze trafi sie jeszcze jakaś miła Pani [emoji854]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak z innej beczki widze ze kurteczka kupiona na zimę .. jaki to rozmiar ? Widziałam ze w sklepie było pare kurteczek w fajnych cenach tez sie zastanawiałam czy brać ...tylko problem z rozmiarem ...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Angie 6-9. Ale to popa kurtka., oje dzieci takie noszą. To jest hmm rozmiar uniwersalny. Powinno być od 5m do i 14m zobaczymy.
Syn ma taką kurtkę jak i polar na rok dłużej. Jest ogromny a do teraz nosi polad na 1,5 roku. Oraz taki sam rozmiar kombinezonu.
Kupialm tylko dlatego, że za 1/10 ceny, idealnynstN ( uzywka) i przez firmę.
No i moja mała ma się urodzić początkiem czerwca, wiec w listopadzie ma już 5m.

Pochwal się :)

U nas tych wózków od groma :)

Widzę, zakupy zaczynają się w pełni :-)

Ja to chyba zacznę dopiero w 30 tc cokolwiek kupować...

Wózki mam dwa upatrzone, albo xlander albo baby design.

Lilith - ty to bedziesz miec zapasow tych ubranek :D cudne :*

AAggAA88 - sliczne rzeczy upolowalas:D

A ja polowalam na spodnie ciazowe z lidla , nawet material mi sie spodobal i same spodnie tez ale rozmiar s za duzy dla mnie :( takze kupilam chociaz cos dla dzidzi[emoji14]
1486030868095.jpg
1486030875404.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1486030868095.jpg
    1486030868095.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 396
  • 1486030875404.jpg
    1486030875404.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 403
Lilith - ty to bedziesz miec zapasow tych ubranek :D cudne :*

AAggAA88 - sliczne rzeczy upolowalas:D

A ja polowalam na spodnie ciazowe z lidla , nawet material mi sie spodobal i same spodnie tez ale rozmiar s za duzy dla mnie :( takze kupilam chociaz cos dla dzidzi[emoji14]
Zobacz załącznik 793907Zobacz załącznik 793908

też jadę do lidla po te spodenki :D mamy podobny gust widzę już poprzednie z pepco były takie same [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No to faktycznie podobny gust :D ciekawe ile jeszcze tych samych rzeczy nam sie trafi :D ja kupilam wlasnie szare z zoltym bo wiadomo jakby sie ten moj synus mial jeszcze okazac coreczka to nie chce miec potem chlopczycy:D

reklama
Do góry