reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Napewno napisze :) powoli juz zaczynam mieć jako taka orientacje ![emoji5]

Właśnie to jest śmieszne ze teraz za każdym razem jak widzę jakaś mamuśkę z wózkiem to zwracam uwagę na firmę wózka taki odruch [emoji3] i często widze x-landery . Ale Stokke jeszcze nie widziałam :) no nic moze trafi sie jeszcze jakaś miła Pani [emoji854]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak z innej beczki widze ze kurteczka kupiona na zimę .. jaki to rozmiar ? Widziałam ze w sklepie było pare kurteczek w fajnych cenach tez sie zastanawiałam czy brać ...tylko problem z rozmiarem ...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Angie 6-9. Ale to popa kurtka., oje dzieci takie noszą. To jest hmm rozmiar uniwersalny. Powinno być od 5m do i 14m zobaczymy.
Syn ma taką kurtkę jak i polar na rok dłużej. Jest ogromny a do teraz nosi polad na 1,5 roku. Oraz taki sam rozmiar kombinezonu.
Kupialm tylko dlatego, że za 1/10 ceny, idealnynstN ( uzywka) i przez firmę.
No i moja mała ma się urodzić początkiem czerwca, wiec w listopadzie ma już 5m.

Pochwal się :)

U nas tych wózków od groma :)

Widzę, zakupy zaczynają się w pełni :-)

Ja to chyba zacznę dopiero w 30 tc cokolwiek kupować...

Wózki mam dwa upatrzone, albo xlander albo baby design.

Lilith - ty to bedziesz miec zapasow tych ubranek :D cudne :*

AAggAA88 - sliczne rzeczy upolowalas:D

A ja polowalam na spodnie ciazowe z lidla , nawet material mi sie spodobal i same spodnie tez ale rozmiar s za duzy dla mnie :( takze kupilam chociaz cos dla dzidzi[emoji14]
1486030868095.jpg
1486030875404.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1486030868095.jpg
    1486030868095.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 402
  • 1486030875404.jpg
    1486030875404.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 408
Lilith - ty to bedziesz miec zapasow tych ubranek :D cudne :*

AAggAA88 - sliczne rzeczy upolowalas:D

A ja polowalam na spodnie ciazowe z lidla , nawet material mi sie spodobal i same spodnie tez ale rozmiar s za duzy dla mnie :( takze kupilam chociaz cos dla dzidzi[emoji14]
Zobacz załącznik 793907Zobacz załącznik 793908

też jadę do lidla po te spodenki :D mamy podobny gust widzę już poprzednie z pepco były takie same [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No to faktycznie podobny gust :D ciekawe ile jeszcze tych samych rzeczy nam sie trafi :D ja kupilam wlasnie szare z zoltym bo wiadomo jakby sie ten moj synus mial jeszcze okazac coreczka to nie chce miec potem chlopczycy:D

reklama
Do góry