reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Lilith ja mam po córce teraz jeszcze starą spacerowke graco na małych plastikowych kołach,nic twardszego być nie może,ten wózek jest po prostu okropny,syn już teraz jest za duży na niego to do tego tak co wytrzesie zawsze na spacerze ze mam go dosyć,cybex i urban jungle dosyć podobne,na wiosnę muszę znaleźć jakiś sklep z wózkami,może w Poznaniu i porównać te 2 modele,martwi mnie tylko ze nie ma używek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaggaa cuuudoo, śliczne, kocyk nie zaszkodzi :)

Martac tez jestem niska ale bez przesady. Każdy jednak lubi coś innego, stad tyle możliwości wyboru.

Tea, że seri m nie ma to jeszcze rozumiem, prędzej piam znajdziesz ale Mountain powinien być. A inny model cybexa? Agis np??
Myślę, że Mountain mest znacznie wygodniejszy w prowadzeniu, taki uniwersalny ale nie porownywalam na cm siedzisk a to jednak ważne.

Dziewczyny a wiecie coś moze na temat wózków stokke ..?
Blisko mnie jest sklep caramella i któregoś razu jak przechodziłam obok zwróciłam uwagę na ten wózek ..specjalnie zapamiętałam nazwę aby potem sprawdzić na internecie jego cenę ..i muszę przyznać ze mi kopara trochę opadła bo jest naprawdę drogi ...
Pamietam ze bardzo mi sie spodobał bo wyglada naprawdę solidne ...tylko pytanie czy jest tyle wart???[emoji51][emoji58]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Który model??

Ten xplore haha to ma różne opinie o prowadzeniu. Albo kochasz albo nienawidzisz.

Podoba mi się Trailz baardzo ale to nie wózek dla nas.

Dziewczyny co do wózka to chyba nie będę przebojowa i stawiam na roan marita lub coś podobnego spacerówka jest mega szeroka można do niej wpakować gruby śpiwór i jeszcze xlanderek tylko nie pamiętam który model....

Tak dokładnie Trailz ewentualnie crusi .. ale one takie same praktycznie sa .
Lilith a dlaczego nie ?mowisz o cenie?? Czy o coś innego głównie chodzi ?
No fakt tez mi sie bardzo podoba ...ehhh tylko gdyby nie ta cena ![emoji854]

Bo jestem zakochana w naszym a drugiego za taką kasę bym nie nabyła nawet używanego. Nie można mieć wszystkiego.
Weź pod uwagę, że ma dużo,dodatków, które też kosztują jednak.
Chciałabyś kupic uzywany?
Crusi ma sąsiadka, kółka mi się nie podobają, wole większe. I wydaje mi się zbyt bujakowy jakiś.

Trailz pieekny, rama i koła mi się podobają, dodatki również. Szczególnie zimowe obicia.
Te wózki trzeba lubiec, po prosru muszą Ci spasowac i tyle. Idź pomacac do sklepu, jak Ci się podoba czsmu nie :)

Lilith wiesz co? I chyba tak zrobię !bo to wiadomo jak sie samemu coś jednak pomaca , wymaca itd to jednak sie mniej więcej wie co sie lubi !:) tak te zimowe obicia tez widziałam cudne i faktycznie dodatki każde z osobna za dodatkowa kase..

Raczej wole nowy ..bo to pierwszy zakup wózka taka ekscytacja trochę ...

widziałam na zdjęciu Twój cybex i tez mi sie spodobał bardzo ..takze to drugi mój wózek do wgląduu [emoji3]

Zapomniałam, dziś przyszły.
Kurtka większą, na zimę. To ta okazja.. Nie mogłam nie kupić..kocham popa.

_20170201_220040.JPG
DSC_0562.JPG
DSC_0561.JPG

Załączniki

• _20170201_220040.JPG
    _20170201_220040.JPG
    637,1 KB · Wyświetleń: 336
  • DSC_0562.JPG
    DSC_0562.JPG
    666 KB · Wyświetleń: 339
  • DSC_0561.JPG
    DSC_0561.JPG
    704,2 KB · Wyświetleń: 339
reklama
Angie napisz ja, wrażenia i czy Ci się spodobał. Poczytaj na spokojnie opinie, różne bo każdy ma swoje gusta. Wyszukaj minusy i p,usy. Jeszczd jak chcesz nowy musisz być pewna, że warto i ze będziesz zadowolona nawet jak znajdą się minusy podczas użytkowania.

Może wydać Ci ske to głupie ale jak zobaczysz jakaś mamę z tym wózkiem, możesz zagadać czy może Ci powiedzieć czy jest zadowolona.
Z reguły mamuśki są dumne ja, się zadaje im takie pytania i same chcą być pomocne. Ale może się trafić jakaś krowa :p

Do góry