reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Też fakt:) ja mam teraz same takie domowe:p i fajne bluzy są takie zwykle.proste w hmie za40zl, też pasują do naszego nijakiego outfitu (mam 3[emoji23][emoji23])
1518034636-41329cca9dbb7e70-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prawda. Byłam w szoku :)
Ale.... moj zakup roku.... [emoji23] była na str „BLUZKA” na fakturze tez jest bluzka. Nie zwracałam
Uwagi ze na zdjeciu owa bluzka jest cały czas w spodniach. I co? To sa body [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Haha[emoji23] ja myślałam że byłaś w sklepie a nie że online! Wrzuć zdjęcia jak coś fajnego!

Nie! Musze to zwrócić [emoji23]

Pumelova tshirty po dychu :D Takze co sie komu podoba :) za niektóre wyszło mi po 7zl bo miałam rabat.
A i spódnice. Taka rozkloszowana. To pozniej wrzucę, bo powoooooli zbieramy sie na spacer przed fiJo

Nie! Musze to zwrócić [emoji23]

Pumelova tshirty po dychu :D Takze co sie komu podoba :) za niektóre wyszło mi po 7zl bo miałam rabat.
A i spódnice. Taka rozkloszowana. To pozniej wrzucę, bo powoooooli zbieramy sie na spacer przed fiJo

Byłam dziś w sinsay'u, kupiłam kurtkę za 80zl[emoji16] koszulek już nie zdążyłam bo musiałam wracać do domu[emoji16]

Twz bylam dzis w sinsayu koszulek zwyllych mnostwo bylo po 6.99 szok! Ale ja nic nie bralam bo byly same szare/ czarne/ biale lub swiateczne a to nie dla mnie mam juz mnistwo rzeczy w tych kolorach.

W housie tez byly koszulki za 6.99 i tutaj juz wzielam bo byla fioletowa.

Do tego w smyku na wszystkie przecenione jest dodatkowe - 20%

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wbijam z tym na zakupowy , bo właśnie niedługo nadejdzie czas kupna większego fotelika i spacerówki. Baaardzo ładnie proszę o podzielenie się opiniami. Co macie, co rozwazacie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry