reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja wlasnie nie mam pojecia ciagle szukam spacerowki idealnej...a zostal mi max miesiac i musze kupic.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam zamiar jeździć w mojej z 2w1, zobaczymy jak się sprawdzi :D oby!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko gondole wiec czas nagli.

Ale gdybym kupila wozek 2w1 czy tam 3w1 to tez bym chciala w tej spacerowce wozic jednak te wozki ceny maja niezle..

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam maclarena techno.xt. gdybym teraz szukal to podobaja mi sie.grenentom.
Zalezy kto i w jakim.celu bedzie uzywal wozka. My na poczatek na pewno dalej w spacerowce z naszego x mova. Na wyjazdy mclaren.

A co.do fotelika to.my bedziemy szukac z przedzialu 9-18kg. Nasz typ to recaro optiafix.

My w spacerowce teraz jezdzimy xlanderem xpulse, mala lekkq do auta bede kupowala za jakis czas Valco Baby a fotelik wiekszy jak z lupiny wyrosnie to najprawdopodobniej recaro zero 1 ale to jeszcze do przemyslenia [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My to zostawiamy spacerowke z wózka 3w1. No ale czy będziemy dla Artura kupować dostawke czy w ogóle będzie chciał jeździć w spacerowce jak zacznie chodzić, nie wiem więc się wstrzymuje. Jak coś to będę musiała kupić wózek rok po roku

Ja chyba bede kupowala dla malej mclaren quest - maly i w miare lekki, rozklada sie na plasko do spania. Mam tez volo po starszej, jest super lekki ale sie nie rozklada do lezenia, my na dlugi weekend majowy jedziemy nad morze i to chyba pociagiem, wiec potrzebuje cos w miare kompaktowego;)

Kupiłam przez allegro rajstopy z abs na kolanach i stopach. Powiem wam ze się sprawdzają i Artur mniej się rozjezdza.
1518456424-a5a5ed65bd0849e5-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry