reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Emol ale taki zwykly materac czy taki dodatkowy ale skladany? Bo ja tak typowo wyjazdowo chcę to takiego typowego mareraca nie będę zabierać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

w Ikei jest materac dla dzieci o grubosci 5 cm, chyba da sie go zrolowac - Pluttig. Tydzien spokojnie dziecko moze spac, najwyzej jeszcze kolderka pod zeby bylo wygodniej

Dziewczyny, wiecie gdzie moge kupic jakies fajne jeansy dla siebie w rozsądnej cenie?

Ja kupuje w hm ale uwaga w sinsay'u kupiłam za 40 zł i są spoko!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Judith taki zwykły, nieskladany.My jak jechaliśmy w góry to taki wzięliśmy 20 grubosci.

Jak Grześ był mały to cały miesiąc spał na tym rozkładanym od kompletu.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova a w sinsay kupiłaś swój standardowy rozmiar? Bo w sinsay jest dziwna rozmiarówka. Np kardigany mam S, a tshirty lepsze m. I nie wiem :D
A ostatnio zamówiłam sweter rozmiar S i był wielki... :) a moze chcialabys podlinkować spodnie? ;p bo 40zl to super cena :d

reklama
Pumelova a w sinsay kupiłaś swój standardowy rozmiar? Bo w sinsay jest dziwna rozmiarówka. Np kardigany mam S, a tshirty lepsze m. I nie wiem :D
A ostatnio zamówiłam sweter rozmiar S i był wielki... :) a moze chcialabys podlinkować spodnie? ;p bo 40zl to super cena :d

No kupiłam je tylko ze względu na cene i jestem zadowolona. Nie rozciagaja się, są elastyczne jak legginsy, dość cienkie ale za 40zl! Kupiłam kiedyś w Mohito za 160zl i mi się rozciagaly tak że aż żal opowiadac.
Rozmiar 38, wszystkie spodnie mam 38:)
Ja chciałam tam koszulę kupić i mi się biust nie miesci[emoji23]a tak to nic więcej stamtąd nie mam, tylko czapkę szalik torebke. Ale wrócę tam:D
Link do: Jeansy , SINSAY, SS050-55J

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry