reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja sinseya mam duzo ciuchow chyba z 4 kurrki i kurtki sa spoko.Ale bluzy/ tshity to tragedia przewaznie po kilku praniach na szmaty.

Spodni akurat nie mam z sinseya zadnych.

Ja spodnie to przewaznie z lumpa kupuje;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova dzięki :*

Maziajka, ale wiesz... tshirt za 10zl to moge i na kilka razy kupic ;) czesto te z zary tez niestety po kilku praniach sa słabe.

Ja nie umiem nic nigdy znalezc w lumpku... po prostu nie umiem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola niby tak ale jak sie kupi 5 takich koszulek to juz lepiej kupic jedna a pozadna;p

Sw

Ja bluzki to najchętniej w reserved.
O Maziajka a ceny kurtek też takie dobre jak reszty? W sinsay

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova mam parke taka wiosenno_ jesienna juz 3 sezony i kosztowala cos ok 150 Ramoneske z eco skory tez cos kolo tego i tez juz troche ja mam
A 2 kurtki jeansowa i taka zwykla wiatrowke mam z wyprzedazy za jakies 30 zl pewnie.
I z wszystkich jestem zadowolona.

Ooo dzięki za info. Właśnie obejrzałam na stronce i wydają się fajne a chętnie coś kupię. Dzieki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak... edytowałam, bo autokorekta... EH ;)

Głownie tshirty :D i te spodnie :D i tak siedzę w domu, wiec wole miec 10tshrtiw za dychę na 3 razy nawet niz 2 porządne. Pozniej bede w nich spac :D a obkupie sie w lepsze jak bede wracac do pracy [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry