reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja poszalalm i dorwalam za 50 zl oo tyle zabawek
1517579479-c632a22ef6f47aaf-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Fajowskie ja dziś też przyszalalam i kupiłam w kauflandzie drewniane memory i tor dla samochodzik ów bo była przecena, a ostatnio oglądam pomoce i zabawki. Montessori.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka u nas najwięcej zabawek to Artur dostaje w prezencie. Ale abym miała ogrom? Chyba nie. Na zmianę mu daje różne zabawki i sie cieszy. Ostatnio schowalismy w kat ta matę "samochod" bo jak się obkrecal to się blokował o palak. Teraz jak siedzi i mu ja wystawilam to jaka radość była.

No u nas sie tego nazbieralo Jagoda ma kuzynow starszych od siebie Kacpra o rok i Wiktora o 6 miesiecy wiec po nich w spadku dostala kilka rzeczy.No i po Jasiu jeszcze cos tam mialam.

Macie może jakieś fajne łóżeczka turystyczne co to po złożeniu nie zajmują dużo miejsca? I czy do takiego lozeczka trzeba dokupic materac czy wystarczy ten co jest w zestawie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A Maziajka tak tydzień na tym materacu myślisz że będzie OK? Chcę kupić do dziadków, żeby miała jak pojedziemy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Judith sporadycznie tak .Moj chrzesniak jak u nas spi to spi na takim materacu na nim jeszcze rozkladamy mu koldre zeby mial wygodniej.

Do góry