reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja poszalalm i dorwalam za 50 zl oo tyle zabawek
1517579479-c632a22ef6f47aaf-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Fajowskie ja dziś też przyszalalam i kupiłam w kauflandzie drewniane memory i tor dla samochodzik ów bo była przecena, a ostatnio oglądam pomoce i zabawki. Montessori.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka u nas najwięcej zabawek to Artur dostaje w prezencie. Ale abym miała ogrom? Chyba nie. Na zmianę mu daje różne zabawki i sie cieszy. Ostatnio schowalismy w kat ta matę "samochod" bo jak się obkrecal to się blokował o palak. Teraz jak siedzi i mu ja wystawilam to jaka radość była.

No u nas sie tego nazbieralo Jagoda ma kuzynow starszych od siebie Kacpra o rok i Wiktora o 6 miesiecy wiec po nich w spadku dostala kilka rzeczy.No i po Jasiu jeszcze cos tam mialam.

Macie może jakieś fajne łóżeczka turystyczne co to po złożeniu nie zajmują dużo miejsca? I czy do takiego lozeczka trzeba dokupic materac czy wystarczy ten co jest w zestawie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A Maziajka tak tydzień na tym materacu myślisz że będzie OK? Chcę kupić do dziadków, żeby miała jak pojedziemy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Judith sporadycznie tak .Moj chrzesniak jak u nas spi to spi na takim materacu na nim jeszcze rozkladamy mu koldre zeby mial wygodniej.

Do góry