reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Tea sliczne mieszkanko! Bardzo lubie otwarte przestrzenie.

Morela my tez bedziwmy musili pomyslec nad lozkiem pietrowym.Jak dzieci beda starsze to pewnie bedzoemy musili oddac jednemu nasz sypialnie a sami spac w salonie ale co zrobic:p Co prawda mamy jeszcze parter a wlasciwie miec bedziemy bo babcia tam mieszka ale ma dopiero 76l wiec jeszcze z 30 moze pociagnac tak wiec na parter nie licze.Predzej chyba nam dom sie zawali:0 bo mieszkamy na terenach szkod gorniczych.

Aga wiadomo faceci i ich gust:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
mnie też bardzo sie podoba Twoje mieszkanie, bardzo lubię jasne kolory i duże przestrzenie. Ps. Masz świetnych pomocników w kuchni;)

Morela to chyba takie jak to co Pola pierwsze pokazywała, bardzo fajne.

Tea kochane dzieciaki i super domek masz, bardzo tam ładnie i widziałam użycie paneli, samodzielna robota pewnie.

Aga ja się boję znowu takich cudów. Nie podeszlabym chyba a panicznie o dzieci bym się bała ale wygląda elegancko :)

Tak to jest podobne. Jest fajne bo ma funkcje "dostawki" do łóżka ale też normalne szczebelki. Oprócz tego jest na kółkach więc jak starsza będzie w szkole to będę mogła wywozić młodsze na drzemki do pokoju starszej.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Lilith - no właśnie elegancko wygląda, a co do funkcjonalności, to mam też inne rozwiązania jeszcze z czasów Jagody. Pytanie tylko czy to jest napewno potrzebne [emoji6]
Bardzo mi się podoba ta podusia, o której pisałaś, a już wcześniej też wstawialas.
Na początkowe miesiące idealna, i taka właśnie do łóżka (do odpoczynku obok maluszka) i do salonu.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dalej mamy niby jadalnię
1485434132-aaaaaa.jpeg

I otwarta kuchnia
1485434168-aaaaaa.jpeg
1485434177-aaaaaa.jpeg
1485434186-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea! Mój styl, przytulnie, jasno i z klasą! Super! Zazdroszczę Wam dziewczyny swoich 4 kątów! To jest moje marzenie! Nawet kawalerka, ale własna! Mieszkamy z treściami i często też bywa tutaj wredna szwagierka z dzieckiem i konkubentem (mając swoje mieszkanie). Do dyspozycji mamy mały pokój, więc nie poszalejemy ze sprzętem dla fasola.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tea bardzo ładnie urządzone wnętrze, szczególnie kuchnia mi sie podoba!! Uwielbiam białe kuchnie, my tez mieliśmy mieć biała, w końcu wybraliśmy waniliowa bo fajnie wygladała z kamiennym bezowym blatem :) lada śliczna, my tez mamy ale nie taka duża bo w ogóle projekt kuchni na ostatnia chwile przerabiany :p

Aga ojj wykańczanie wnętrz to ciężka sprawa ;) nie ma co sie spieszyć, budżet i tak zawsze sie przekroczy. My mieliśmy robić polowe z tych rzeczy co mamy, ale zrobiło sie jedno to pózniej czegoś innego brakowało, a teraz niestety odczuwamy to finansowo bardzo i nie wiem kiedy sie odkujemy :( co do schodów to my mamy klasyczne angielskie, zawsze nam sie takie podobały, takie ciemne jak twój maz zaproponował nie sa praktyczne, to co tobie sie spodobało duuuuzo ładniejsze :) na to patrzycie pózniej codziennie i warto wydać więcej bo to nie kanapa która łatwo wymienisz ;)

Z tesciami jak się mieszka ogólnie? Nie zawsze jest źle a czasem warto się pomęczyć, szczególnie jak zbieracie na własne.
Sama bym chciała swoje.. Moje obecne lub to na które byśmy się przenosili wziąść na kupno. Rozważamy. Wszystko zależy od przyszłych wydatków i różnicy w kwocie opłat.
Faktycznie wykończenie i to własnego, musi być ciężkie.. My nawet z tym remontowym mieliśmy ogromne problemy. Co do podłóg etc to Oki ale później wymienianie sypialni, jednak nie tak meble a ta półka juz nie pasuje i w rezultacie ciągle zmiany.

Aga jak Kasiulka swoje legowisko pokazywała to wrzucalam ta poduche. Wtedy się śmiałam ale tak zaczęłam się zastanawiać..
Cenowo rewelacja.
Little nam się nie sprawdził ten czerwony, bujaczek i krzesełko nie do spania na dłuższą metę..
Wiec kto wie, czy tego nie kupimy.

Morela bardzo fajne, podobne do naszego criba ale i kółka i wysokość dodatkową, wiec dużo lepsza miejscowa dla maluszka.
Jeszcze jak można kupić tanio akbo uzywke to rewelacja.

Co do mojzeszowych. U nas to są najtańsze łóżeczka :) a używki to i ze stojakiem za 10f albo taniej można dkstac.mowie tu k tych zwykłych, nie jakiś ekstra na kółkach czy koszach gigantach :)

reklama
Tea fajowe mieszkanko niedawno musialas komczyc bo masz spoko rzeczy takich jak ja ;) i stylowa podobna ;)a drzwi i podlogi mojej siory ;) bardzo fajnie a dzieciaki słodkie pikne parka fajna :)
Aga nie daj sie chlopu niech oszczedza gdzie indziej np na ogrodzeniu hihi a nie na schodach ,ja rok temu dokladnie robilam schody i tez byl to koszt 10tys a nie mam takich antresoli jak Ty. Ogolnie wykonczenie cuagnie po kieszeni ale my juz rok sie urzadzamy i skonczymy dopiero w sierpniu mam nadzieje.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry