reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

I łazienka,Wielka i nieustawna,płytki mi się za bardzo nie podobają ale była robiona na końcu i fundusze już stopniał,starczyło kasy tylko na takie
1485434397-aaaaaa.jpeg
1485434405-aaaaaa.jpeg
1485434424-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tea - przepiękne masz mieszkanko! Bardzo mi się podoba [emoji3]. No i jaka przestrzeń - wow!
Kawał dobrej roboty zostało odwalone, i to w tak krótkim czasie.
Mogę zadać niedyskretne pytanie - w jakiej kwocie zamkneliscie się z remontem?
Też nie wiem jak podolamy finansowo z całą wykonczeniowka. Z pewnością też nie będę szalala z płytkami, tymbardziej, że moda co rusz się zmienia.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim, truskawka - co do kosza to wydatek nie jest problemem, zastanawiałam się nad sensem. Fajne to co wrzuciłaś truskawka, może się skuszę na takie jeżdżące cudo żebym mogla wozić po domu ale chciałam tak z turystycznym jeździć. Ale może z mniejszym byłoby wygodniej. Dzieki za opinie :)

Tea - przepiękne masz mieszkanko! Bardzo mi się podoba [emoji3]. No i jaka przestrzeń - wow!
Kawał dobrej roboty zostało odwalone, i to w tak krótkim czasie.
Mogę zadać niedyskretne pytanie - w jakiej kwocie zamkneliscie się z remontem?
Też nie wiem jak podolamy finansowo z całą wykonczeniowka. Z pewnością też nie będę szalala z płytkami, tymbardziej, że moda co rusz się zmienia.

Aga wydaje mi się ze nie dużo,w sumie od samego początku po meble ok.140 tyś.najdroższy był piec,instalacje i kuchnia.teraz płacimy ratę ok.650 złoty,czynsz w bloku wyszedlby więcej więc wybraliśmy taka opcję.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea - dzięki wielkie. No to jest nadzieja [emoji3].
U nas też piec z osprzętem i robocizna to koszt ok. 20 tys. Instalacja c.o. Jest już zrobiona, jedynie grzejniki trzeba będzie dokupić. Ale... U mnie dochodzi wykończenie schodów i antresola, a sam koszt antresoli kształtuje się od 8-15 tys.
Schody wewnętrzne robimy granitowe, i tu uda się zaoszczędzić.
Kominek zrobimy na jesień, teraz do niczego nie będzie potrzebny.

A antresola którą chcę wygląda tak (wygooglalam rozwiązanie do naszego projektu, więc firmy, które nam wycenialy bazowaly na tym)
1485436081385.jpg
1485436105523.jpg

Mąż chciał pójść na łatwiznę i mi ta kratownice wpierdzielic - ale się nie zgodziłam [emoji6]
1485436230527.jpg

Załączniki

• 1485436081385.jpg
    1485436081385.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 332
  • 1485436105523.jpg
    1485436105523.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 328
  • 1485436230527.jpg
    1485436230527.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 329
reklama
No właśnie! Mi się ze stodoła kojarzy. Na zewnątrz mogłaby być (na szczęście nie będzie, bo balkonów nie mam), ale wewnątrz? Widzisz to okrągłe okno w salonie na 1 zdjęciu? Te krzywizny (łuki) na antresoli? i jak by to do siebie pasowało? [emoji1]

Do góry