reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Kupiłam sobie większy stanik wreszcie mam nadzieję że szybko przyjdzie :D ciekawe ile jeszcze wymian mnie będzie czekać do lipca...

reklama
Aim u mnie była zawsze tylko jedna. Czasami cisnęły mnie w obwodzie bo brzuch miałam od razu pod biustem. Ale Tobie inaczej rośnie tylko od dołu to moze bedą czekały Cię pozniej tylko zakupy karmników

Zobaczymy bo ta teraz wymiana była przeciągnięta trochę już wcześniej powinnam to zrobić ale głowy nie miałam do tego... A ja raptem 16 tydzień jestem więc wątpię żeby się już nic nie zmieniło w tej kwestii... Dla mnie by mogły zostać takie już jak są :D ale słuchając przejść mojej mamy obawiam się że to dopiero początek xD

Wiadomo.... :D
Jeżeli masz dni wolne polecam tez sportowe staniki, fakt ze teraz pewnie nie odczuwasz takiej potrzeby, ale moze kiedyś przyda sie moja podpowiedz

Szczerze trochę się ich boję na dłuższą metę. Wiadomo do sportu na fitness itd to oczywiście ale tak jakoś nie przekonuje mnie że piersi w nich są "bezpieczne" znaczy no dobrana miska mam wrażenie że dobrze trzyma ale nie zgniata ich a sportowe to jednak wydaje mi się że gniotą te piersi i nie wiem co by z nich było po dłuższym noszeniu ich...

Zazdroszczę Wam tych metraży , w których możecie trzymać te wszystkie rzeczy. U mnie wchodzi w grę tylko i wyłącznie łóżeczko takie , które zmieści się u nas w pokoju :
1485430459-aaaaaa.jpeg

a jak skończy rok to przeniesiemy do Leny do pokoju na piętrowe łóżko.

w planach mamy za 2-3lata jak spłacimy to mieszkanie kupić coś większego żeby dzieci miały swoje pokoje ale przez te 3 lata musimy się przemęczyć.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Dziewczyny zrobiłam trochę fot mieszkania,nie umiem w ogóle robić zdjęć więc wyszły jak wyszły,Hala była w kształcie prostokąta i na końcu miała podwyższenie,także dużo się nie dało zaplanować,łazienka jest wyżej,wchodzi się po stopniu,tak samo spiżarnia i garderoba w sypialni,pokoje są jak w pociągu,w 1 rzadku :-)
1485434032-aaaaaa.jpeg

Pokoje dzieci,
1485434062-aaaaaa.jpeg
1485434074-aaaaaa.jpeg

Część wypoczynkowa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry