reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Czy tylko ja nie mam tego cudu??

Dospisywalam rzeczy jakie już mam. Cześć kupowałam teraz cześć jest po małej. Cześć np. Czapka i strój na plażę mam po synku na 1 rok wiec akurat na następne lato..para body z lidla właśnie na 3-6 juz etc.
Czekam na resztę ciuszków, dorzucę później a teraz mam to:Zobacz załącznik 792637 Zobacz załącznik 792638 Zobacz załącznik 792639 Zobacz załącznik 792640 Zobacz załącznik 792641 Zobacz załącznik 792642 Zobacz załącznik 792643 Zobacz załącznik 792644 Zobacz załącznik 792645 Zobacz załącznik 792636

Lilith, piękne te ciuszki!
Pisałaś coś wcześniej o otulaczu i uspokajaczu? Czym to się różni? I to wombie do czego dokładnie? Dwoje dzieci odchowałam, a w tym temacie zielona zupełnie jestem... U mnie rożek był i tyle :p

reklama
Tea śliczne wnętrza, bardzo w moim stylu :) możesz zdradzić skąd masz to siedzisko pod lustrem? Szukam właśnie czegoś w tym stylu.
Aga co do schodów, to u nas to jest wydatek, który na razie sobie odpuszczamy. Wycenili nas wstępnie na 9tyś :/ Mąż chce je na razie obić płytą ze sklejki i pomalować, żeby bród się z góry nie nosił. Puki co mieszkamy tylko na dole, ale mam nadzieję, że do porodu, uda nam się chociaż sypialnie wykończyć.

Tea przepiekne mieszkanko.tez lubie otwarte przestrzenie.
My od dwoch lat szukamy tutaj Domku (jeden juz nawet prawie kupilismy ale jak przyszlo isc Do notariusza to sie sprzedajacy wycofali niestety ).ratuje nas to ze mamy 95mq i ogrodek na ktory wychodzimy prosto z salonu.
Kosz mojzesza mam na kolkach wiec spokojnie i na taras moge wywiesc
A Do na wczoraj przyszla nasza hustawka w koncu.mala w siodmym niebie tak jej sie spodobala
1485509887-aaaaaa.jpeg

f2w3flw15r2h1ssa.png

Tez chce kupic ta hustawke :D znajomi mieli i im sie super sprawdziła, nawet naszego łobuza tam wkladaliśmy, a miał chyba z 9 miesiecy i spokojnie sie miescil :)

Ika, co do schodów, to mam lane, i wcześniej zakladalismy wykończenie dębowe. Ale wstępne wyceny nas zaskoczyły, i zaczęliśmy analizować granit. I teraz już nie wyobrażam sobie żadnych innych jak kamienne [emoji1]. Fakt materiał jest zimny, ale schody będą nie do zdarcia (a my nie wyobrażamy sobie domu bez psa, kota itd).

Karo, Truskawka - haa - dzisiaj przeglądalam oferty na allegro i olx z tymi huśtawkami. Wiem, że to na chwilę... Ale kusi [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mala tez uwielbiala u kolezanki w niej lezec. Udalo sie Mi sie kupic uzywana w super stanie. Zobaczymy jak sie bedzie naszemu Baby podobac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Tea śliczne wnętrza, bardzo w moim stylu :) możesz zdradzić skąd masz to siedzisko pod lustrem? Szukam właśnie czegoś w tym stylu.
Aga co do schodów, to u nas to jest wydatek, który na razie sobie odpuszczamy. Wycenili nas wstępnie na 9tyś :/ Mąż chce je na razie obić płytą ze sklejki i pomalować, żeby bród się z góry nie nosił. Puki co mieszkamy tylko na dole, ale mam nadzieję, że do porodu, uda nam się chociaż sypialnie wykończyć.
Ta ławka jest z jysk,chyba jest cały czas w ofercie
Truskawka super ta huśtawka
Ja też jestem zielona w temacie wszelkich otulaczy,u nas był tylko rożek,przy drugim nawet i tego nie było bo syn tak wiercil rączkami i nóżkami ze nie sposób go było do czegokolwiek wsadzić,zresztą był z końca czerwca więc lato,upały.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

miał ktoś wózek bumbleride indie?
przekopałam parę blogów w poszukiwaniu idealnego 2w1, dla mnie najważniejsza jest amortyzacja (mam blisko las, a i chodniki fest dziurawe ;)) i poza bumbleride dobrą amortyzacją wydaje mi się wykazuje się bugaboo cameleon i britax go next ale one są droższe, bumble jest połowe tańszy.

ktoś coś słyszał?

reklama
O matko i córko. Jestem w szoku, nie mam jeszcze nic zupełnie. Coraz bardziej jestem przerażona.
Tea fajowe mieszkanie, może da się trochę kostek wydłubać i zrobić trawnik.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry