reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja mam ten aspirator i wbporówbaniu do Fridy moja się go nie boi i na relaxie można skorzystać. Odciągałam glutki ale u nas nigdy kataru z prawdziwego zdarzenia (tfu tfu) nie było więc nie wiem jak się sprawdza przy dużej wydzielinie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja używam baby ono,jak na początku katarku czyli jakieś 2tyg temu ją to bawiło tak teraz płacze i się broni,już ma dosyć tego odciągania biedna:( a muszę to mocno robić bo teraz ta wydzielina taka gęsta i głęboko zalega ehh

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed nawet nie wiem czy mocno bo nie mam porównania z Katarkiem. Zobacz na youtubie sobie coś u nas to jest Haxe a w UK jest to samo ale pod nazwą Graco (dokładnie to samo).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judi super co to za marka?

A ja kupilam fotelik do karmienia za cale 40 zl;D
1509110924-b8aed7d65ab68e00-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Świetnie się sprawdza ta wyciągana tacka :) Tez taki mamy, tylko przyznam szczerze, że strasznie dużo miejsca zajmuje gdy jest rozłożony...

Dziewczyny ma któraś fotelik BeSafe Izi Go (zakładam, ze każdy inny Cybexu tak samo będzie miał jak tu) i napisze mi jak mam wpiąć te 5cio punktowe pasy w kocyk/śpiworek z otworami? Pisałam do BeSafe, to mnie skierowali do sklepu partnerskiego, do którego mi nie po drodze...

3i49vcqg4ggmfe0w.png

l22ncwa15drsch5e.png

reklama
Do góry