reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja też byłam w Lidlu ale późno poszłam i już był mały wybór ale udało się upolować 2 sweterki, 3x rajstopy i 2 pary butów zimowych ale buty chyba się nie sprawdza bo dwa razy machnęła noga i but spadł :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje wczorajsze zakupy
1509371328-bdf68250fd48f64b-aaaaaa.jpeg

1509371618-54e9e003d0253ba3-aaaaaa.jpeg

1509371648-5f6daada2954bef2-aaaaaa.jpeg

1509371678-4cc9657544a3f92a-aaaaaa.jpeg

No i tak czytałam o śpiworkach tzn to co pisałyście ale sobie myślałam że mi się nie przyda...no więc dziś stwierdziłam,że jednak kupię...rano były 3st...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia zakupy super, najbardziej podoba mi się kurtka.
Bab u nas zostaly bardzo duże te buciki to mąż nie brał.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia mnie też duma rozpierala jak Kuba kupił małemu dresy sam z siebie. Ja może jak mąż wróci to pójdę do tego Lidla zobaczyć buciki na zime

Jakby co dziś i jutro promocja w biedrze na Dada soft jak się uda to kupie 4 już bo mam teraz jeszcze Pampersy i kupiłam też pieluchomajtki na sprobowanie-calkiem fajne tylko drogie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Bab kurtka z Tk Max...ponoć już macie w Polsce? £13 kosztowala a normalnie z the firmy kosztuje 27.Jest super bo w środku jest tylko futerko a na zewnątrz pokryta takim jakby zamszem ale to nie zamsz:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry