reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Pola ale babydream ma 2 linie pieluszek. Białe z kolorowymi ceframi (one są mniejsze ale bardzo kiepskie) albo jednokolorowe opakowania. 3-zielone i ta linia jest dużo lepsza
moj kupil takie z zyrafkami na pieluszkach, nie wiem ktora to linia, bo juz je zuzylam - ale nie kupimy juz zadnych pewnie rossanowych tylko pampersy i dada;)

reklama
Pola ja się zastanawiam nad tą:
Dywaniki EVA dzieci miękkie rozwój indeksowania, Blok dziecko gra Batman/list/Mickey pianowe Czarny Biały pad piętro do gry dla dzieci
Link do: EVA Children's soft developing crawling rugs,baby play Block Batman/letter/Mickey foam mat Black White pad floor for baby games-in Blocks from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Ale jeszcze nie zadecydowałam;) Mam synka i bardzo mi się podoba wzór batman;)
Zuza fajne te, a myslisz ze na ali sa z pianki eva na serio? ja zastanawiam sie albo nad puzzlami babyono albo skip hop. Pewnie wszystkie z nich sa produkowane z chinach, moze nawet z jednej tasmy ida z tymi z ali;)

Pola to kupione z tej gorszej Lini. Co do koloru się pomyliłam. To 2 były zielone. 3 są pomarańczowe. Wrzucę fotkę.
1509637140-8e590d54fce5ff52-aaaaaa.jpeg

Ja bym jednak nie ufała tym z ali puzzlom piankowym. Lepiej jednak jak jest certyfikat dot materiałów użytych oraz barwników. A chińczyk wiadomo może wystawić. Wszystko. A też chciałam te czarno białe z hello kitty [emoji22] ja będę inwestowała w skip hop [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mialam mate piankowa przy Jasiu i w ogole nam sie nie sprawdzila wiec teraz nie bede kupowac.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff Maziajka, pocieszasz mnie bo właśnie myślałam czy to kupić w ogóle:D mamy mate edukacyjna, myślałam że mata to mata, jedna wystarczy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam teraz taki mały zestawik puzzli ze smyka podkładam pod matę i jest super bo Hanka obecnie ostro ćwiczy brzuszki i zdarzy jej się przysolić głową w podłoże więc ja jestem spokojniejsza [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova mnie to wkurzalo skladanie i rozkladanie tych puzzli no chyba ze ktos ma taki kat dla dziecka ze nie bedzie w ogole tego rozkladac to wtedy super sprawa.
A mate czy tam koc minuta i rozlozone/ zlozone.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry