reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Laski czy któreś pampki trojki są mniejsze niż pozostale? Chce kupić na próbę jakieś trojki:p

Założyłam jej jedna sztukę z pampersa na próbę (Ewella:**) ale nie zrobiła w nim kupy to nie wiem czy pasuje:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - ja mam do czynienia tylko z pampersem i wcześniej z dada. I podobnie wychodzą. Ale pamiętam jak Maziajka pisała o Rossmannowskich, że one wypadały na mniejsze (tylko, że tu chodziło o rozm.1-2)

No to nic, spróbujemy dady bo idę do biedry zaraz;-) jak jest za duże to wychodzi dolem, nie?:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem dada podobne wielkoscia jak pampers my uzywam wlasnie albo dada albo pampers 3.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz ostatnio kupil babydream 3 i sa mniejsze i wg mnie gorsze/mniej wygodne niz pampers czy dada.

Dziewczyny kupujwcie puzzle z pianki eva czy jakas inna mate na ziemie dla dzidzioli? Doradzcie cobkupic:)

Pola ale babydream ma 2 linie pieluszek. Białe z kolorowymi ceframi (one są mniejsze ale bardzo kiepskie) albo jednokolorowe opakowania. 3-zielone i ta linia jest dużo lepsza

Pola chyba ta pianka eva jest najbezpieczniejsza nie? Coś tak czytałam, że ona nie ma tych szkodliwych związków

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moj maz ostatnio kupil babydream 3 i sa mniejsze i wg mnie gorsze/mniej wygodne niz pampers czy dada.

Dziewczyny kupujwcie puzzle z pianki eva czy jakas inna mate na ziemie dla dzidzioli? Doradzcie cobkupic:)
Pola ja się zastanawiam nad tą:
Dywaniki EVA dzieci miękkie rozwój indeksowania, Blok dziecko gra Batman/list/Mickey pianowe Czarny Biały pad piętro do gry dla dzieci
Link do: EVA Children's soft developing crawling rugs,baby play Block Batman/letter/Mickey foam mat Black White pad floor for baby games-in Blocks from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Ale jeszcze nie zadecydowałam;) Mam synka i bardzo mi się podoba wzór batman;)

Do góry