reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Polecam ich fb, już podobno rozpoczęli sprzedaż hurtową do sklepów pewnie na dniach sie zmieni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jenny ja mam dużo ciuszków z nexta. Moja nosi teraz 62-68 i z nexta wsadziłam ją w śpiochy nextowe 3-6 miesięcy i ma troche luzu.

Judith bardzo podobny ten spiworek do mojej repliki elodie [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Judith a on pasuje do fotelika czy jest za duzy? Widziałam że mają jeszcze inne śpiworki zimowe i może tamten bardziej się nadaje do fotelika.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ten będzie za duży. Do fotelika to ten moose mini czy jakoś tak. Mini w każdym razie. Tak przynajmniej jest opisane na stronie bo na żywo ich nie widziałam.

Oj ten będzie za duży. Do fotelika to ten moose mini czy jakoś tak. Mini w każdym razie. Tak przynajmniej jest opisane na stronie bo na żywo ich nie widziałam.

To tam właśnie było napisane że do fotelika, dzieki[emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra Laski proszę o pomoc gdzie stacjonarne mogę kupić skarpetki 100% bawełny lub bambusowe. Mam dwie pary bambusowych i są genialne. Stopa po wyjęciu od razu do całowania.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry