reklama
Monti
Fanka BB :)
Fajny ten wózek Lilith. Z człowiekiem w środku zupełnie inaczej się prezentuje, na plus oczywiście. Muszę go koniecznie obczaić [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede miala lozeczke dostawke na poczatek.dostane of kolezanki a potem normalne lozeczko
Kosz mojzesza kupilam uzywany 5lat za 20 Euro jak bylam w pierwszej ciazy i korzystala z niego chyba juz 5 dzieci i Nadal w super stanie i bede miala go w salonie lub na tarasie
Jutro mA przyjsc hustawka dla Baby.dostawke Do wozka Dostane od kolezanki i chyba wsio Co chcialam kupic. Bedzie dziewczynka to mam wsio wszystko po corce. Bedzie chlopak to ubranka tylko kupie
Kosz mojzesza kupilam uzywany 5lat za 20 Euro jak bylam w pierwszej ciazy i korzystala z niego chyba juz 5 dzieci i Nadal w super stanie i bede miala go w salonie lub na tarasie
Jutro mA przyjsc hustawka dla Baby.dostawke Do wozka Dostane od kolezanki i chyba wsio Co chcialam kupic. Bedzie dziewczynka to mam wsio wszystko po corce. Bedzie chlopak to ubranka tylko kupie
Jeszcze do karmienia rewelacja.
Jak dkstaniesz dostawke napisz mi proszę coś o niej, jak wrażenia etc. Musze koniecznie nabyć a nie mam zielonego pojęcia dalej o tym..
Pola tej kołyski nie, ale takie coś jak mówisz miałam bez regulacji wysokosci i cudne. Na poczatku wystarczy. Byle tanio, bo to do max 6 m
Te kołyski są stabilne. Bawiłam się nią w sklepie, blokujesz i juz nie buja. Ale nie ma co wydawać na gujak dodatkowo.
Mi się podoba jeszcze takie jak wkleję w zdjexiu.
Na jednym mój mały w jakim spał ( taki sam na zdjęciu bez malucha) u nas w sypialni póki nie przeszedł do swojego na noce. Teraz będę miała miejsce by od razu wstawić docelowe, wiec co innego.
Co do wózka kocham, wielki kosz pisałam, że rower w nim z chulajnoga mieszcze i właśnie oparcie, jedno z najwyższych, ale jest minus twardości, bardzo sztywny jest choć na podbicie to nie ma u nas wpływu.
Załączniki
Wendy, my na dol kupujemy krzesełko, jak przy młodym ale już przyszlosciowo, proste do czyszczenia. Do tego Bujak z bb.
Ale zastanawiam się nad tymi śmiesznymi poduszkami, które wcześniej pokazywalam Kasiulce i się znich śmiałam.. Mkze nie są takie złe..
Na spanie będę zanosic na górę.
Ale zastanawiam się nad tymi śmiesznymi poduszkami, które wcześniej pokazywalam Kasiulce i się znich śmiałam.. Mkze nie są takie złe..
Na spanie będę zanosic na górę.
Załączniki
D
Deleted member 134305
Gość
Ja mam upatrzone cos takiego Link do: KOŁYSKA 3w1 ŁÓŻECZKO PILOT KARUZELKA PRZEWIJAK RÓŻ
U nas łozeczko na poczatku nie wchodziło w gre, młody chciał spac tylko i wylacznie w lezaczku TT, ale on sie nie nadaje za bardzo do spania ciaglego dla niemowlaka, wydaje mi sie, ze taka kołyska bedzie fajna, poza tym ma kółeczka, czyli np. biorąc prysznic moge sobie dziecko spiące przetransportowac do łazienki i bede widziala czy płacze czy nie, jest to chyba dosc lekkie wiec tez moge zaniesc na doł do kuchni gotujac obiad itp cena tez jest nizsza niz kosz mojzesza
U nas łozeczko na poczatku nie wchodziło w gre, młody chciał spac tylko i wylacznie w lezaczku TT, ale on sie nie nadaje za bardzo do spania ciaglego dla niemowlaka, wydaje mi sie, ze taka kołyska bedzie fajna, poza tym ma kółeczka, czyli np. biorąc prysznic moge sobie dziecko spiące przetransportowac do łazienki i bede widziala czy płacze czy nie, jest to chyba dosc lekkie wiec tez moge zaniesc na doł do kuchni gotujac obiad itp cena tez jest nizsza niz kosz mojzesza
reklama
Truskawka - fajne to TO [emoji3].
Ja mam sypialnie na dole, do której mamy swoją prywatną łazienkę, więc będę miała ułatwiony kontakt z dzieckiem.
Ale podobają mi się te bajery: i kosz Mojżesza i ta kołyska/łóżeczko, także może wyhacze używance, z przeznaczeniem na salony. Ale to tak bardziej pod kątem wizualnym niż funkcjonalnym [emoji6].
Mam dodatkowe łóżeczko turystyczne po Jadze, także jest trochę tych ułatwień.
Świetna sprawa z tą dostawką do łóżka - że też nikt takowej z mojego otoczenia nie miał i nie podzieli się ze mną (zazdroszczę Ci Karo) [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam sypialnie na dole, do której mamy swoją prywatną łazienkę, więc będę miała ułatwiony kontakt z dzieckiem.
Ale podobają mi się te bajery: i kosz Mojżesza i ta kołyska/łóżeczko, także może wyhacze używance, z przeznaczeniem na salony. Ale to tak bardziej pod kątem wizualnym niż funkcjonalnym [emoji6].
Mam dodatkowe łóżeczko turystyczne po Jadze, także jest trochę tych ułatwień.
Świetna sprawa z tą dostawką do łóżka - że też nikt takowej z mojego otoczenia nie miał i nie podzieli się ze mną (zazdroszczę Ci Karo) [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom