reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pola te białe? Z Gapa :)
Otulacz po synku, nie szkodzi ze niebieski :)

Aga ja w maju chce juz być w pełni gotowa. CC mam początkiem czerwca a na końcówce jest tak ciężko.. I poprac trzeba, poprasowac a jak coś dolega to klapa.
Lilith cesarska już w czerwcu?w którym teraz jesteś tygodniu?szybciutko czas zleci.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O Lilith takiego czegoś szukam pajace na zamek ( przy córkach miałam takie dwa i cały czas były w użyciu ) i jeszcze te chowaczki ( nie znałam tej nazwy) .Jeżeli znacie firmy dostępne w pl które takie mają to dajcie znać.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła moja sukienka z h&m i jest tak wielka że jak będę chciała w niej wyjść to wcześniej będę musiała ją przerobić na maszynie do szycia o_O

Luandzia ja z UK i jeszcze te są używane bo są z USA, sama nie mam Dostępu do takich, bezpośrednio.
Z młodym miałam też i faktycznie są cudo. I dla faceta proste w użyciu haha.
Tez nie wiem jak się te chowaczki nazywają ale są fajna sprawa. W pajacach w większości juz są na rączkach ale nie na nóżki. Te są jeszcze takie elastyczne a nie szerokie i rozpiecia obustronne tez plus.

AIM ogólnie wielka czy na brzuch??

Ogólnie właśnie :/ na brzuch to bym nie narzekała bo on pewnie w końcu utrudnienia urośnie ale obwód pod biustem mam tak dobre 5-8cm luzu a to ma być niby na gumce

wchodze dzis na ten wątek a tu juz widze zdjecia ciuszków :D:D ja pewnie dopiero cos po połowkowych kupie, moze bedzie wiecej z kolekcji letniej w sklepach, bo na razie same zimowe jeszcze ;p

co do wanienki my kupujemy najzwyklejsza ze smyka na stelazu bez foczki, nie sprawdziło nam sie to kompletnie. Mamy wanne w lazience, ale niestety jest za duza, zeby do niej nalewac wody codziennie, syna myjemy pod prysznicem, tak jest najszybciej, ale on jest juz duzy.

AIM jak duzo nie zaplacilas za sukienke to moze warto jest ja faktycznie oddac do krawcowej, powiem Ci, ze jak nosiłam rozmiar 32 to kupowałam za duze (czyli 34) i woziłam do krawcowej do przeróbki ;p mnie dzis maja przyjsc spodnie ciazowe :)

Nie muszę do krawcowej, sama umiem szyć :) dlatego jedynie wkurzenie że kupiłam zapłaciłam a i tak muszę siąść do roboty nad nią :D a tego strasznie nie lubię jak już coś nowego kupuje. Jak używane to spoko, nawet od razu patrzę pod tym kątem co z tym można zrobić ale nowy ciuch i od razu pod maszynę to nie znoszę tego :p

reklama
AIM a zwrócić nie możesz? Może nie warto ani czekać ani cudaczyc albo zmienić rozmiar??

Tea wybacz, zagapilam się.
CC jakoś kolo 10-12.06.
Teraz mam 19 tydzień ( wedle usg 18+3)

Do góry