Karo tak, to syna wózek. On ma czerwone siedzisko. Fotelik chciałabym zielony albo pimaranczowy.. Zobaczymy jak się uda.
Wózek.. Mam fiola na jego punkcie, nie ma ani jednej rysy..
Megan uwielbiam ciuszki z h&m, co widać zresztą na zdjęciu.
Ale u nas wygrywa joules pop i skandi różnego rodzaju.
Te spiworki u nas się nie sprawdziły zupełnie, syn uciekał w nich do środka a takie ładne były, aż żal. Dużo maluchów je lubi co zresztą dziewczyny potwierdziły.
Co do kapania kuouje ta mała wanienke z wbudowaną foczka a twardy przesijak kładę na wannie. Mąż i tak kapie zawsze wrzucę zdjęcie wanienki.
Wieeele mi jeszcze brakuje. Kupiłam tylko kilka ciuszków i gondole.. A tak to moja lista cała a czasu nie tak dużo wbrew pozorom. Juz prawie luty a ja na maj chce być gotowa.
Wózek.. Mam fiola na jego punkcie, nie ma ani jednej rysy..
Megan uwielbiam ciuszki z h&m, co widać zresztą na zdjęciu.
Ale u nas wygrywa joules pop i skandi różnego rodzaju.
Te spiworki u nas się nie sprawdziły zupełnie, syn uciekał w nich do środka a takie ładne były, aż żal. Dużo maluchów je lubi co zresztą dziewczyny potwierdziły.
Co do kapania kuouje ta mała wanienke z wbudowaną foczka a twardy przesijak kładę na wannie. Mąż i tak kapie zawsze wrzucę zdjęcie wanienki.
Wieeele mi jeszcze brakuje. Kupiłam tylko kilka ciuszków i gondole.. A tak to moja lista cała a czasu nie tak dużo wbrew pozorom. Juz prawie luty a ja na maj chce być gotowa.