reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Karo tak, to syna wózek. On ma czerwone siedzisko. Fotelik chciałabym zielony albo pimaranczowy.. Zobaczymy jak się uda.
Wózek.. Mam fiola na jego punkcie, nie ma ani jednej rysy..

Megan uwielbiam ciuszki z h&m, co widać zresztą na zdjęciu.
Ale u nas wygrywa joules pop i skandi różnego rodzaju.

Te spiworki u nas się nie sprawdziły zupełnie, syn uciekał w nich do środka a takie ładne były, aż żal. Dużo maluchów je lubi co zresztą dziewczyny potwierdziły.

Co do kapania kuouje ta mała wanienke z wbudowaną foczka a twardy przesijak kładę na wannie. Mąż i tak kapie zawsze :) wrzucę zdjęcie wanienki.

Wieeele mi jeszcze brakuje. Kupiłam tylko kilka ciuszków i gondole.. A tak to moja lista cała a czasu nie tak dużo wbrew pozorom. Juz prawie luty a ja na maj chce być gotowa.

reklama
Mieliśmy taka ale niebieska.
Nawet jak ma się kabinę rewelacyjnie się sprawdza bo jest malutka i ma już w środku kształt foczki.
U nas odpada kapanie na stojaku i w innym pokieszczeniu niż łazienka.
Wanienka jest też taniutka :)
BM3_Mini_Bath_3-4_White-Grey_Lifestyle.jpg

Załączniki

• BM3_Mini_Bath_3-4_White-Grey_Lifestyle.jpg
    BM3_Mini_Bath_3-4_White-Grey_Lifestyle.jpg
    393,6 KB · Wyświetleń: 317
Lilth a miałaś rozm śpiworka dopasowany do wieku? Żeby worek nie był zbyt duży...
ja tak myśle ze oprócz pielęgnacji nie kupie nic ;)
Chyba ze moze właśnie wanienkę bo nasza chyba zrobiła sie dziurawa, ale to kwestia 30 zł. A no i nowe części przelewowe to laktatora.

Wendy to komplement ze pomyliłaś mnie z modelka :D

Ja miałam 2 śpiworki, i chyba jeden jeszcze gdzieś mam spakowany (różowy na 80 cm chyba).
Ale byłam z nich zadowolona - teraz też najchętniej wpakowalabym J do takiego, bo się wiecznie rozkopuje w nocy [emoji6]

Lilith - wanienka super, tylko taka malusia jest (nam na bardzo krótko by posłużyła). Ile ona ma cm po wewnętrznej?
Ja miałam normalną wanienke + wkładkę do środka. Kładlam ja na ławę w pokoju.
Teraz będę miała 2 duże łazienki, ale wanny są w nich narożne, asymetryczne, więc nic na wannę nie położę. Także znowu obstawiam zwykłą wanienke, ew.wanienke ze stojakiem.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Karo tak, to syna wózek. On ma czerwone siedzisko. Fotelik chciałabym zielony albo pimaranczowy.. Zobaczymy jak się uda.
Wózek.. Mam fiola na jego punkcie, nie ma ani jednej rysy..

Megan uwielbiam ciuszki z h&m, co widać zresztą na zdjęciu.
Ale u nas wygrywa joules pop i skandi różnego rodzaju.

Te spiworki u nas się nie sprawdziły zupełnie, syn uciekał w nich do środka a takie ładne były, aż żal. Dużo maluchów je lubi co zresztą dziewczyny potwierdziły.

Co do kapania kuouje ta mała wanienke z wbudowaną foczka a twardy przesijak kładę na wannie. Mąż i tak kapie zawsze :) wrzucę zdjęcie wanienki.

Wieeele mi jeszcze brakuje. Kupiłam tylko kilka ciuszków i gondole.. A tak to moja lista cała a czasu nie tak dużo wbrew pozorom. Juz prawie luty a ja na maj chce być gotowa.
3 śpiworki mam takie ze mozna jakos tam podwiązać i dopasować wzrostowo:D zobaczymy czy u mnie sie to spisze:D a wanienka fajna , taka drobna i wszedzie wejdzie , tylko mi wszyscy mówią zeby miec wiekszą , co bym później nie musiala wymieniac:p
Ja narazie mam kilka bodziaków z h&m ale to na 74 cm już :D i ten jeden zestawik w pingwinki tez z h&m , dostalam od kolezanki na urodziny[emoji14]bardziej bede szaleć za miesiac jak mi chłopak sie potwierdzi na 100% :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny uwazajcie na te wieksze wanienki ja przy pierwszym taka sobie sprawilam a kapalam w pokoju na stole wiec noszenie wody w niej bylo wyzwaniem dla pudziana . Mi bylo mega ciezko.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga ona wygląda na małą, syn szybko rosnal a starczyla do chyba 6m. Sprawdzę wymiary potem.

Product Dimensions 63 x 40 x 23 cm

My nie chcemy dużej, jak mała będzie siedzieć idzie do wanny na mate z wbudowanym krzeselkiem chyba, by kąpać się z bratem. Są fajne duże z mothera, pierwsza strona do leżenia a druga do siedzenia, widzialyscie? Od razu 2 funkcje.
My tamiej nie chcemy, małe i proste bo wolimy wannę, czy jak z córa kabinę,
Zaś czysta wanienka bez foczki akbo sama foczka odpada.

Kasiulka tak.. Właśnie wszyscy nam zachwalali a młody nieszczęśliwy w tym był.. Dlatego u nas były takie ala otulaczki jak to niebieskie ale ze zwykłego materiału. Luźno położone.

Tu nakładka jaka chce ale to i tak wyjdzie później.
Wanienka do siedzenia i leżenia czyli 2w1
I to ponoć jest fajne, różne są.. Regukuje się wysokość z wiekiem.

maxresdefault.jpg
Blue-2-in-1-Tub-2.jpg
baby_bath_care.jpg

Załączniki

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    199,5 KB · Wyświetleń: 277
  • Blue-2-in-1-Tub-2.jpg
    Blue-2-in-1-Tub-2.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 281
  • baby_bath_care.jpg
    baby_bath_care.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 282
reklama
Wondersuity z Bondsa, uwielbiam.
Mają chowaczki na rączkach i nóżkach i dwustronne otwieranie, wiec nocą wystarczy dół odpiac na zamek i można przebrać pieluche :)

Kasiulka ano z niektórymi rzeczami nie ma co szaleć.

_20170124_112813.JPG

Załączniki

• _20170124_112813.JPG
    _20170124_112813.JPG
    902 KB · Wyświetleń: 269
Do góry