reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Megan poszalas:-) sliczne wszystko tez lubiny pepco:-)

Lilith kurcze wyobrazilam sobie mala tam za kilka miesiecy juz bedzie w nim lezec:-) super woz.

010igov35ye70zfx.png
Dziękuje :D staram sie nie przeginać no ale jak już wchodze do pepco to ehh szkoda gadac :D

A widziałyście dziewczyny co ma być od 2 lutego w lidlu ? :D uderzam wtedy na zakupy[emoji14]
Megan a co to za urządzonko z wanienka i przewijakiem? w sensie jak to działa ?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Nazywa sie to aqualino:p ogolnie montuje sie to na wanne:p co najlepsze my nie mamy wanny no ale życie :D jest wanienka , na to przewijak , miejsce zeby poukladać najpotrzebniejsze rzeczy no i po wszystkim wanienke mozna wsunac pod przewijak[emoji14]zaraz wrzuce linka[emoji14]ja to dostałam od babeczki której zajmuje sie synem[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1485205096101.jpg

Jednak wstałam i pochwale sie jakie jeszcze cudenka wyłapałam w pepco :D i przy okazji sie dopytam bo mam z 7 sztuk o czegoś takiego
1485205140671.jpg
2 są z odpinanymi dlugimi rękawkami:p i powiedzcie mi kiedy ja mam w to dziecko wkladać? A raczej czy jest to przydatne[emoji14]? Zostawiłam narazie 3 na wierzchu a reszte trzymam w kartonie[emoji14]

Załączniki

• 1485205096101.jpg
    1485205096101.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 406
  • 1485205140671.jpg
    1485205140671.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 377
Czy tylko ja nie mam tego cudu??

Dospisywalam rzeczy jakie już mam. Cześć kupowałam teraz cześć jest po małej. Cześć np. Czapka i strój na plażę mam po synku na 1 rok wiec akurat na następne lato..para body z lidla właśnie na 3-6 juz etc.
Czekam na resztę ciuszków, dorzucę później a teraz mam to:Zobacz załącznik 792637 Zobacz załącznik 792638 Zobacz załącznik 792639 Zobacz załącznik 792640 Zobacz załącznik 792641 Zobacz załącznik 792642 Zobacz załącznik 792643 Zobacz załącznik 792644 Zobacz załącznik 792645 Zobacz załącznik 792636
Alee cudne ciuszki [emoji7] chętnie bym podkradła troche :D

Megan to sa spiworki do spania ja uzywalan z jasiem gdzies do 2 roku zycia sa bardzo fajne bo dzieci lubia sie rozkopywac w nocy :-) my bardzo lubilismy:D
Ale ilosc masz kurcze jak dla trojaczkow:D :D

010igov35ye70zfx.png

Morela my tez mala lazienka bez wanny, kapac bedziemy na stole w wanience.Zreszta u nas kapac bedzie moja mama( ona to uwielbia i nie bede jej tego odbierac:p) a potem moj R ja Jasia rzadko kiedy kapalam.

010igov35ye70zfx.png

Ale poszalalyscie z zakupami.
Megann - ale masz już fajną kolekcję, jak ja zacznę kupować, to Ty już pewnie wszystko będziesz miała [emoji3].

Lilith - cudna jest ta gondolka [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok dzięki za wytłumaczenie :D czyli sie przyda :D no powiem wam że od trzech osób dostałam i tylko tak przeglądam , patrze i ooo znowu to samo :D myślalam sobie , co ja kurde mam z tym zrobić ale teraz juz wiem :D chociaż nie bede musiala tak często prać [emoji41] wystarczy ze zamienie na inny :D
Co do tego wynalazku to ja również na początku mówiłam Kamilowi że kupujemy wanienke i bedziemy kąpać na stole[emoji14]ale dostałam , wypróbujemy a jak bedzie niewygodnie to zamienimy na wanienke+stół , lub wanienke+stojak ..bo jedna ciocia coś mówiła ze ma do oddania :D chyba go na glowie bede trzymać[emoji14]

Do góry