reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Są gryzaki z drzewa kauczukowego. La millou chyba wydali też. Ludzie w internecie sobie chwalą ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

aha83 - rzeczywiście zadałam pytanie tak jakby mamy miały z nich korzystać :D no ale wiadomo o co chodzi. Właśnie czytałam dobre o nich opinie, ale chciałam usłyszeć od kogoś "z pierwszej ręki" :) Chwalą te z firmy lullalove...

aha83 - rzeczywiście zadałam pytanie tak jakby mamy miały z nich korzystać :D no ale wiadomo o co chodzi. Właśnie czytałam dobre o nich opinie, ale chciałam usłyszeć od kogoś "z pierwszej ręki" :) Chwalą te z firmy lullalove...
Super te gryzaki, wpisuje na listę "nice to have" ,jak nikt nie kupi w prezencie to kupię sama

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha ja dokładnie to samo mam zrobione

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wpadłam w necie na stronkę Link do: Wszystkie z matami edukacyjnymi,chyba też dopiszę do listy , szczególnie podoba mi się taka kontrastowa mata do zabawy ze zwierzątkami, przedmiotami itp itd . Polecam szczególnie tym zdolnym mamuśkom, może zrobicie same, bo cena jest hummm dość wysoka :)

Link do: Kontrastowa mata do zabawy 110x150 cm - Pierwsze obrazki

Może macie jakieś inne ciekawe maty do polecenia ? Te kontrastowe chyba interesują mnie najbardziej :):):)

a i jeszcze przy okazji znalazłam fajny pomysł na wykorzystanie kart czarno - białych czu czu dla dziecka

Link do: Kreatywnie z Fabryką Wafelków – Home and Baby

Do góry