reklama
Taki dostalismy, bugaboo cameleon
Kasia super wózek zastanawiałam się nad takim, choć u mnie wygrał Graco evo że względu na prostsze składanie, dostęp do kosza no i ceneTaki dostalismy, bugaboo cameleon
paninka87
Fanka BB :)
Kasia_831 świetna fura, też ja oglądałam na razie internetowo. I ten kolor... zazdroszczę ze już masz furke matę mam jakąś od koleżanki zwykła na początek starczy później chce zainwestować w matę skip hop bardziej taka piankowa, aby maluszek swobodnie bawił się na podłodze (w salonie mam płytki).
Tutaj też się wszystko prosto składa i rozkłada, fakt dostęp do kosza nie jest łatwy po gondolka nisko. Cena tych wózków jest powalająca, w zyciu bym sobie nie pozwoliła na nowy - tu w Uk ok 900 funtów :/ I szczerze to nie jest tyle wart, wózek jak wózek, nic szczególnego w nim nie ma żeby był warty tej ceny. Ale mój R mówi, że tutaj ludzie kupią wszystko co drogie - taka mentalność I jest baardzo leciutki, na tym też mi zależało.Kasia super wózek zastanawiałam się nad takim, choć u mnie wygrał Graco evo że względu na prostsze składanie, dostęp do kosza no i cene
Co do mat to narazie odpuszczam za jakiś czas kupię napewno
aha83
kwietniówka '09
Kasia_831 super wózeczek mi rodzice przywiozą w sobotę wózek po starszaku, wyprany , odświeżony .... ciekawa jestem w jakim stanie jest po tych latach na strychu
Kasia nie widzę foty :/
Co do maty to ja dostałam taka zwykłą kwadratowa z dwoma palakami. Tiny love.
Mam kilka kart kontrastowych, zobaczę czy się spodobają dzidziowi to kupię zestaw
Chciałam się pochwalić że dokonałam ostatnich zakupów. Reszta chyba jak się dzidź pojawi matetacyki do łóżeczka i kołyski kupiłam. Pokrowiec do fotelika też. Resztę rzeczy do szpitala też już mam, woda została ostatnio dostałam ochrzan od cioci żebym przestała kupować bo co będzie można na prezent mi kupić. Także zostawiłam kilka rzeczy.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kilka kart kontrastowych, zobaczę czy się spodobają dzidziowi to kupię zestaw
Chciałam się pochwalić że dokonałam ostatnich zakupów. Reszta chyba jak się dzidź pojawi matetacyki do łóżeczka i kołyski kupiłam. Pokrowiec do fotelika też. Resztę rzeczy do szpitala też już mam, woda została ostatnio dostałam ochrzan od cioci żebym przestała kupować bo co będzie można na prezent mi kupić. Także zostawiłam kilka rzeczy.
Kasia na pewno bedziecie zadowolone
Dziewczyny polecam kupic sobie pokrowiec na fotelik. Dzieciom okropnie poca sie w nich glowy, a rodzimy latem. Oryginalne sa droge bardzo, nieorginalne tez.
Ja przy Michciu mialam kupiony pokrowiec frotte na przewijak, tylko dziurki samemu trzeba zrobic
Jak ktoras jedt wrazliwa na odlglosy panujace na porodwce spakujcie stopery, mnie ratowaly w drugim porodzie
Dziewczyny polecam kupic sobie pokrowiec na fotelik. Dzieciom okropnie poca sie w nich glowy, a rodzimy latem. Oryginalne sa droge bardzo, nieorginalne tez.
Ja przy Michciu mialam kupiony pokrowiec frotte na przewijak, tylko dziurki samemu trzeba zrobic
Jak ktoras jedt wrazliwa na odlglosy panujace na porodwce spakujcie stopery, mnie ratowaly w drugim porodzie
reklama
Kasia nie widzę foty :/
Załączniki