reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kasiulka ja właśnie kupiłam, nie dość że całą tapicerkę wymieniam to dokupiłam pokrowiec na lato żeby mieć darmowa wysyłkę :)
Kasia już widzę, sliczny, piękny kolor. Czemu takie fajne robią niskie.
A i jeszcze kupiłam staniki do karmienia, od koleżanki. Z kostara, dwa za 40PLN. Ona zamówiła z e-sklepu ale były za duże na mnie dobre z miejscem w miseczce jeszcze. Zobaczymy jak się będą sprawować.
1494932625-aaaaaa.jpeg
1494932631-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja stwierdziłam, że nie kupuję na razie biustonoszy.Mam.dwa takie sportowe i fajnie będą się nadawać bo łatwo schodzą z piersi.Nie chcę narazie inwestować w coś bardziej eleganckiego bo nie wiem ile mi jeszcze piersi urosną a te bawełniane bez fiszbin zdają się rosnąć ze mną;)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja na tel też nie widzę, ale wiem jaki to cameleon:)) na kompie pewnie mi się wyświetli:) ooo teraz widze. Zajebisty kolor!!

Misia gratuluje końca zakupów:D ja zostawiam na przyszły tydzień - mój będzie remontować to ja będę buszowac po sklepach:)

Kasiulka dzięki za info o pokrowcu na fotelik, muszę dopisac:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Z tymi biustonoszami też się wstrzymuję do min. 36 tyg., żeby później nie zostać ze złą rozmiarówką :) Tak patrzę na te maty, które polecałyście i rzeczywiście bardzo duży wydatek... ale to jest jako nice to have także się wstrzymam :)

Mnie się podobają te gniazdka co Lilith pokazywała ale też ze względów praktycznych.Czego się najbardziej boję to naszych stromych schodów, z których nieraz już zleciałam a z dzieckiem to chyba bym zawału dostała schodząc i wychodząc.Chyba sobie takie gniazdko kupię do transportu hehe z góry na dół:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

misia12 - Ty pisałaś, że masz śpiworek na 0-3 miesięcy (ten co wkładasz rączki w taką górę jak od góry śpiochów)?? Jeżeli tak to miałabym przeogromną prośbę. Czy mogłabyś zmierzyć jego długość ?? i napisać tutaj, ponieważ dostałam śpiworki w spadku, ale metki ze środka są poucinane i nie wiem czy to jest na rozmiar 0-3 lub więcej. Będę bardzo wdzięczna :D

reklama
Zarówno ten na 62 jak i 66 cm mają na metce 0-3 miesięcy ??
tak

rozmiarówki są tak różne , że szkoda gadać...niby coś jest 0-3 a wygląda tak jakby dziecko miało się w tym utopić, a czasem jest tak małe jak na wcześniaka... uk rozmiaówki są inne niż np Pl. W uk moim zdaniem ubranko 0-3 jest mniejsze niż ubranko w tym samym rozm ale polskie.

Do góry