reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pumelova moj siostrzeniec ma 4 mies i chodzi w 68/74;p wiadomo zalezy od dziecka

A jaki gruby masz ten kombinezon? To jest jakis polarek czy bawelna?

reklama
Pumelova ok dzięki, przejdę się tam w któryś dzień :)
Kombinezon ładny tez myślę coś kupić ale sama nie wiem jaki rozmiar, chyba kupie jakiś dresowy kombinezon na 62 a większy juz jakiś cieplejszych na jesień.

Aim mi na szkole rodzenia odradzono używania pasu. Powiedziano ze dopiero po 6 tygodniach warto udać się do fizjoterapeuty (ale nie pamiętam nazwy specjalizacji, taki gdzie się chodzi się po ciazy)

Aha88 z takich rzeczy "nie potrzebnych ale przydatnych" wybrałam matę wesoły samochodzik z Fisher Price, kurę z la millou i termofor mr B. Mam nadzieję że ktoś mi da to w prezencie. Tak samo nie kupuję smoczka ani gryzaka bo pewnie od kogoś dostanę, ewentualnie kupię po narodzinach, bo od razu nie jest potrzebny ;)

Butelkę kupiłam z twistshake 180 ml. Jest piękna :) wolałam ją wybrać bo ma możliwość używania z sitkiem mm. A nie wiadomo jak będzie u mnie z mlekiem. Nie kupuje podgrzewacza ani steralizatora (nie mam mikrofali).

Ja mam organizer z Ikea ale nie wiem kiedy mężus zawiesi i jak ;)

Kupiłam balsam do ciała i żel do wody z babydream. Pieluszki jednorazowe z babyream i pampers (zobaczymy co będzie dla Małego lepsze)
Z zakupów zostało mi wózek, przescieradelko do wózka, wanienka, octenisept. Dużo ubranek dostałam i trochę kupiłam ;)

Dzisiaj doszło do mnie łóżeczko
1494610743-aaaaaa.jpeg

:D
1494610771-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
O, nawet nie wiedziałam że na fizjo też są specki o_O ale to w takim razie rozpytam się lekarzy co o tym myślą. Tylko kurde uroki urlopu-ciekawe kiedy będę mieć okazję :/

Mi na szkole rodzenia mówili a tak to też nie wiedziałam. :)

W Warszawie przyjmuje taki tylko w jednym miejscu. Wydaje mi się że żelazna ale nie daje ręki sobie uciąć.

Zastanawiam się czy nie kupić ramek w Ikea i nie wydrukować takie obrazki na ścianę ;)
1494611021-aaaaaa.jpeg
1494611027-aaaaaa.jpeg
1494611032-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Trenerki, trenerki fizjoterapeutki tez odradzają pasy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Maziajka bawelna, nie ma polarka :) taki dresior

Emol śliczne łóżeczko :) fajnie ze tak malo Ci zostalo:)

aim daj znać :))

Do góry