reklama
Emol
Fanka BB :)
Kasiulka może i tak ale nie wiem czy wlasnie tam na NFZ nie przyjmują
Pumelova mało ale dużo rzeczy nie kupuję. Nie kupuje bujaczkow ani zawieszeń nad łóżko. Po prostu uważam to narazie za zbędny wydatek. Szum to puszcze z Youtube jak będę musiała. A z takich do godności tak jak gdzieś pisałam chcę matę wesoły samochodzik, mr B i kurę do karmienia z la millou.
Jest to moje 1 dziecko, mam 21 lat i ale nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto bo niewiadomo jak wiele nie zarabiam. I jeśli okaże się że coś jest potrzebne to po porodzie kupimy. I tak miesiecznie przeznaczamy 500 zł na dzidziusia a do tego gin 500-600 zł miesięcznie bo chodzę prywatnie( wystawiane zwolnienia) i na NFZ do tego samego lekarza. A wózek nam kupią rodzice taki 3w1. Commi naxter. Zobaczymy jak się sprawdzi
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova mało ale dużo rzeczy nie kupuję. Nie kupuje bujaczkow ani zawieszeń nad łóżko. Po prostu uważam to narazie za zbędny wydatek. Szum to puszcze z Youtube jak będę musiała. A z takich do godności tak jak gdzieś pisałam chcę matę wesoły samochodzik, mr B i kurę do karmienia z la millou.
Jest to moje 1 dziecko, mam 21 lat i ale nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto bo niewiadomo jak wiele nie zarabiam. I jeśli okaże się że coś jest potrzebne to po porodzie kupimy. I tak miesiecznie przeznaczamy 500 zł na dzidziusia a do tego gin 500-600 zł miesięcznie bo chodzę prywatnie( wystawiane zwolnienia) i na NFZ do tego samego lekarza. A wózek nam kupią rodzice taki 3w1. Commi naxter. Zobaczymy jak się sprawdzi
Emol
Podobno może spowodować powikłania poporodowe, zakrzepy bo tam wszystko jest scisniete. Pas nie powinno na pewno ubierać przed 6 tygodniem po porodzie.A dlaczego? W sensie- co on negatywnego może zrobić ze jest odradzany?
My uzywalismy Emolium i właśnie mysle nad tym, zeby i teraz się zaopatrzyć. [emoji4]Ja wczoraj ogarnęłam gemini ( jeszcze sie kolezanki dorzuciły ze swoim takze ładna sumka sie uzbierala)...ale to i tak nie wszytko jeszcze ....
Czy któraś z Was bedzie używała emoiientów typu Emolium ?
Przy pierwszje córceuzywałam bo - wszytkie kolezanki to uzywałay wiec my też ..i teraz powazne sie zastawaniam bo zadna z Was tego nie wymieniła...
u mnie wyprwkowy zastój i sama nie wiem na co czekam ...czytam co już macie...spisuje co muszę kupic..i na pewno ograne zakupy z firmy matehood, butelke z aventu i chciałabym podgrzewacz...i mam pytanie ..czy którs z was co ma podgrzewacz Avent orientuje sie czy bedą tam pasować inne buteki ??
Co do pasa to nic nie poradzę...bo sama nie uzywałam ...
Co do Aventu to mam taki podgrzewacz i z tego co pamietam to np butelki TT wchodzily tylko po wyjeciu takiego niebieskiegp wkladu w srodku. A używałam tylko butelek Avent i TT [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim - ja co prawda bylam po cc ale używałam przez jakis czas pasa. I mysle ze byloby si ale musi byc dopasowany rozmiarowo. Ja mialam od kolezanki i byl troche jednak za maly bo się rolował (to byl taki pas w calosci, nie zapinany w zaden sposób )
pumelova
Maziajka bo jest gruby ale bez polarka[emoji16] rozumiem że drugiego nie kupować[emoji16]
Emol rozumiem[emoji106]karuzel misiów też nie kupuje, a jednak mam dużo na liście ale pewnie część się nie przyda
Lilith jest ten sławny bujaczek super że się juz pakujesz ! Z górki juz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol rozumiem[emoji106]karuzel misiów też nie kupuje, a jednak mam dużo na liście ale pewnie część się nie przyda
Lilith jest ten sławny bujaczek super że się juz pakujesz ! Z górki juz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Na pewno totalna różnica jest między tym czy się miało CC czy poród sn jeżeli chodzi o pas. W przypadku CC argument zakrzepicy nie jest z tyłka wzięty. Przy psn rany na mięśniu macicy nie ma. Dzięki za zwrócenie uwagi na pewne rzeczy, na pewno będę się orientować w temacie