reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Nika dzięki za linka ja mam duży rozmiar 85 G a obecnie pod biustem mam 100:errr: ciężko jest znaleźć:rolleyes2:

reklama
Ewella ja w Silesi hm mama nie znalazlam:// jest w Mysłowicach koło noworodków ale nie wiem czy są staniki bo nie oglądałam, tylko bluzki. Na 3 stawach tez nie kojarze więc albo był mały albo w ogóle. W Mysłowicach quick park polecam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ojaaaa ale cudenka ci przyszly:D normalnie jak dzien dziecka :D

Ewella - z tego co kojarze to na 3 stawach jest bo bylam tam z kolezanka rok temu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - w niedziele zamawialas to z gemini ? Bo ja wczoraj wieczorem i tak sie zastanawiam kiedy bedzie[emoji14]

I mam pytanie[emoji14]czy ktoras kobietka ze slaska bedzie cos zamawiac na Ali ? ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja ja kupuje w hm tzn kupiłam jedna parę i jednych uzywam. I jedne z allegro. Ale z hm są lepszej jakosci:)

Misia moja lista się jeszcze nie skończyła spokojnie:D:D

Aniek mnie też ogarnął więc się za to wzielam:p

Megan gemini zamawialam w sobotę i we wtorek była paczka:) albo w niedzielę. Chyba w sobotę:) szybko przyszła:)) obstawiam że przyjdzie Ci dopiero w poniedziałek bo dziś nie zdąży

Co do gemini, to ja zamówiłam w środę rano. Wczoraj przyszedł mail, że czegoś tam nie mają i zwracają za to kasę, żeby nie wstrzymywać wysyłki. No ale dalej nie mam maila czy wysłane, czy nie.. Kurcze, tam są moje witaminki.. ;)

Sprawdziłam:D zamówiłam 6 maja, 7 mail ze w trakcie realizacji, 8 mail z UPS że dostarcza 9 maja. :)

Pytanie: pas poporodowy
Ktoś z was miał, poleca, odradza, plusy minusy, czym się kierować przy wyborze, czy jakiś konkretny polecacie, wszystko na temat?

Aim jak byłam po 1 cc to nie mogłam nic założyć obciskającego tak mnie to napierdzielało gacie wielkie i luźne miałam także znajać mój bardzo niski próg bólu nie ma mowy o pasie:)

reklama
Mhm, jakby co to najbardziej mnie interesuje doświadczenie dziewczyn po porodzie sn bo nie napisałam faktycznie :)

Do góry