reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Nika dzięki za linka ja mam duży rozmiar 85 G a obecnie pod biustem mam 100:errr: ciężko jest znaleźć:rolleyes2:

reklama
Ewella ja w Silesi hm mama nie znalazlam:// jest w Mysłowicach koło noworodków ale nie wiem czy są staniki bo nie oglądałam, tylko bluzki. Na 3 stawach tez nie kojarze więc albo był mały albo w ogóle. W Mysłowicach quick park polecam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ojaaaa ale cudenka ci przyszly:D normalnie jak dzien dziecka :D

Ewella - z tego co kojarze to na 3 stawach jest bo bylam tam z kolezanka rok temu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - w niedziele zamawialas to z gemini ? Bo ja wczoraj wieczorem i tak sie zastanawiam kiedy bedzie[emoji14]

I mam pytanie[emoji14]czy ktoras kobietka ze slaska bedzie cos zamawiac na Ali ? ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja ja kupuje w hm tzn kupiłam jedna parę i jednych uzywam. I jedne z allegro. Ale z hm są lepszej jakosci:)

Misia moja lista się jeszcze nie skończyła spokojnie:D:D

Aniek mnie też ogarnął więc się za to wzielam:p

Megan gemini zamawialam w sobotę i we wtorek była paczka:) albo w niedzielę. Chyba w sobotę:) szybko przyszła:)) obstawiam że przyjdzie Ci dopiero w poniedziałek bo dziś nie zdąży

Co do gemini, to ja zamówiłam w środę rano. Wczoraj przyszedł mail, że czegoś tam nie mają i zwracają za to kasę, żeby nie wstrzymywać wysyłki. No ale dalej nie mam maila czy wysłane, czy nie.. Kurcze, tam są moje witaminki.. ;)

Sprawdziłam:D zamówiłam 6 maja, 7 mail ze w trakcie realizacji, 8 mail z UPS że dostarcza 9 maja. :)

Pytanie: pas poporodowy
Ktoś z was miał, poleca, odradza, plusy minusy, czym się kierować przy wyborze, czy jakiś konkretny polecacie, wszystko na temat?

Aim jak byłam po 1 cc to nie mogłam nic założyć obciskającego tak mnie to napierdzielało gacie wielkie i luźne miałam także znajać mój bardzo niski próg bólu nie ma mowy o pasie:)

reklama
Mhm, jakby co to najbardziej mnie interesuje doświadczenie dziewczyn po porodzie sn bo nie napisałam faktycznie :)

Do góry