reklama
pumelova
Fanka BB :)
Nika fajnie, nie wiedziałam z medeli też są jeszcze się za nim rozglądam
Przyszły w końcu wszystkie zamowione w weekend rzeczy więc się chwalę większością wyprawki (to moje pierwsze zakupy)
Apteka gemini - wszystkie higieniczne pierdy - waterwipes, Bepanthen, podkłady higieniczne, poporodowe, wkładki laktacyjne, aspirator do nosa, nożyczki do paznokci, majtki siateczkowe, proszek, gaziki jalowe i że spirytusem, krem na brodawki, moje tabletki i moja mixa[emoji16]
Allegro hubiworld i justinex - przede wszystkim pieluszki tetrowe, muslinowe, bambusowe, kocyk, rożek, otulacz, prześcieradła, przewijak na komode, poduszka do karmienia, do siedzenia, klin, okrycie kąpielowe, pierdy do samochodu (mata pod fotelik, organizer, lusterko), koszule do karmienia/porodu, wkład do wanienki, butelka tt
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszły w końcu wszystkie zamowione w weekend rzeczy więc się chwalę większością wyprawki (to moje pierwsze zakupy)
Apteka gemini - wszystkie higieniczne pierdy - waterwipes, Bepanthen, podkłady higieniczne, poporodowe, wkładki laktacyjne, aspirator do nosa, nożyczki do paznokci, majtki siateczkowe, proszek, gaziki jalowe i że spirytusem, krem na brodawki, moje tabletki i moja mixa[emoji16]
Allegro hubiworld i justinex - przede wszystkim pieluszki tetrowe, muslinowe, bambusowe, kocyk, rożek, otulacz, prześcieradła, przewijak na komode, poduszka do karmienia, do siedzenia, klin, okrycie kąpielowe, pierdy do samochodu (mata pod fotelik, organizer, lusterko), koszule do karmienia/porodu, wkład do wanienki, butelka tt
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
Nika zapodaj linka tego stanika
A ja dziś dokupiłam kocyk do szpitala strasznie mi sie podoba
Link do: Kocyk - Baby Mix
A ja dziś dokupiłam kocyk do szpitala strasznie mi sie podoba
Link do: Kocyk - Baby Mix
Katja.
Dzieki za opinie o bankowaniu krwi. Mam mieszane uczucia, mam obawy ale chyba zaryzykuje. Nie oblewam sie moze pieniedzmi ale z ubezpieczenia za urodzenie costam dostane, to przeznaczymy te pienizki wlasnie na bankowanie krwi. To sa pieniadze dziecka, niech mu sluzy. Oby sie nie przydala a corcia byla zdrowa cale zycie.
Ja dzis sie nalatalam za leginsami ciazowymi, takimi ala spodnie. Jakis czas temu z lidla kupilam byly super ale juz male, z gatty sa jak rajstopy i jedyne jakie znalazlam to hm. Niestety jak wezme rozmiar L idealny na ten tydzien (32tydz ciazy) to w udzie jest mi tak
Szerokie ze wygladam jak.....
Macie jakies sprawdzone namiary na leginsy ciazowe?
Ja dzis sie nalatalam za leginsami ciazowymi, takimi ala spodnie. Jakis czas temu z lidla kupilam byly super ale juz male, z gatty sa jak rajstopy i jedyne jakie znalazlam to hm. Niestety jak wezme rozmiar L idealny na ten tydzien (32tydz ciazy) to w udzie jest mi tak
Szerokie ze wygladam jak.....
Macie jakies sprawdzone namiary na leginsy ciazowe?
Ewella to co że kobietka, mógł być Marek, w obecnych czasach nie można być pewnym.
Megan śliczny ten trzymak do smoczka.
Pumelova ty to jesteś konktetna kobitka, raz a porządnie. Ale i tak Ci się jeszcze mnóstwo rzeczy przypomni [emoji14]
Tymuniek fajny kocyk.
Mam pytanie co do kocyka do szpitala. Jakiś konkretny ma być. Ponoć przy SN zakładają pieluchę, czapeczkę i kocyk.
A ja znowu coś kupiłam, choć umierałam się że już nie będę. Rozmiar 68 i 74.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan śliczny ten trzymak do smoczka.
Pumelova ty to jesteś konktetna kobitka, raz a porządnie. Ale i tak Ci się jeszcze mnóstwo rzeczy przypomni [emoji14]
Tymuniek fajny kocyk.
Mam pytanie co do kocyka do szpitala. Jakiś konkretny ma być. Ponoć przy SN zakładają pieluchę, czapeczkę i kocyk.
A ja znowu coś kupiłam, choć umierałam się że już nie będę. Rozmiar 68 i 74.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aniek42
Ewella w silesi nie ma.
Pumelova konkretne zakupy. R Matko jedyna jeszcze bardziej ogarnia mnie strach, że nic w zasdzie nie mam!
Megan słodka zawieszka.
Misia ubranka świetne.
Nie będziemy bankować krwi. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebna. Z tego co czytałam i tak w większości przypadków się nie da wykorzystać.
Pumelova konkretne zakupy. R Matko jedyna jeszcze bardziej ogarnia mnie strach, że nic w zasdzie nie mam!
Megan słodka zawieszka.
Misia ubranka świetne.
Nie będziemy bankować krwi. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebna. Z tego co czytałam i tak w większości przypadków się nie da wykorzystać.