reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

1494493839719.jpg

Jesli komus sie podoba i nie boi sie o koraliki to polecam :D [emoji123] dzisiaj odebralam z poczty i nawet jak Domiś nie bedzie chcial smoczka to bede mu przypinac do ozdoby i zostanie na pamiątke:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494493839719.jpg
    1494493839719.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 491
reklama
Przyszedł mi dziś stanik do karmienia medela, jak dla mnie bajka, jak go przymierzyłam jest super wygodny, nie czuję go :-)

Nika fajnie, nie wiedziałam z medeli też są:) jeszcze się za nim rozglądam:)

Przyszły w końcu wszystkie zamowione w weekend rzeczy więc się chwalę większością wyprawki (to moje pierwsze zakupy:D)

Apteka gemini - wszystkie higieniczne pierdy - waterwipes, Bepanthen, podkłady higieniczne, poporodowe, wkładki laktacyjne, aspirator do nosa, nożyczki do paznokci, majtki siateczkowe, proszek, gaziki jalowe i że spirytusem, krem na brodawki, moje tabletki i moja mixa[emoji16]
1494506083-aaaaaa.jpeg

Allegro hubiworld i justinex - przede wszystkim pieluszki tetrowe, muslinowe, bambusowe, kocyk, rożek, otulacz, prześcieradła, przewijak na komode, poduszka do karmienia, do siedzenia:D, klin, okrycie kąpielowe, pierdy do samochodu (mata pod fotelik, organizer, lusterko), koszule do karmienia/porodu, wkład do wanienki, butelka tt
1494506121-aaaaaa.jpeg
1494506127-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No Pumelova konkretne zakupy super :)

Ja musze do HM jechać zobaczyć jakie mają te staniki, a jak nie to tutaj u siebie coś kupię :)
Megan22, Pumelova HM mama jest tylko na 3 stawach czy w silesi tez wiecie może ?

Dzieki za opinie o bankowaniu krwi. Mam mieszane uczucia, mam obawy ale chyba zaryzykuje. Nie oblewam sie moze pieniedzmi ale z ubezpieczenia za urodzenie costam dostane, to przeznaczymy te pienizki wlasnie na bankowanie krwi. To sa pieniadze dziecka, niech mu sluzy. Oby sie nie przydala a corcia byla zdrowa cale zycie.
Ja dzis sie nalatalam za leginsami ciazowymi, takimi ala spodnie. Jakis czas temu z lidla kupilam byly super ale juz male, z gatty sa jak rajstopy i jedyne jakie znalazlam to hm. Niestety jak wezme rozmiar L idealny na ten tydzien (32tydz ciazy) to w udzie jest mi tak
Szerokie ze wygladam jak.....
Macie jakies sprawdzone namiary na leginsy ciazowe?

Ewella to co że kobietka, mógł być Marek, w obecnych czasach nie można być pewnym. :)
Megan śliczny ten trzymak do smoczka.
Pumelova ty to jesteś konktetna kobitka, raz a porządnie. Ale i tak Ci się jeszcze mnóstwo rzeczy przypomni [emoji14]
Tymuniek fajny kocyk.
Mam pytanie co do kocyka do szpitala. Jakiś konkretny ma być. Ponoć przy SN zakładają pieluchę, czapeczkę i kocyk.
A ja znowu coś kupiłam, choć umierałam się że już nie będę. Rozmiar 68 i 74.
1494510200-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella w silesi nie ma.

Pumelova konkretne zakupy. R Matko jedyna jeszcze bardziej ogarnia mnie strach, że nic w zasdzie nie mam!

Megan słodka zawieszka.

Misia ubranka świetne.

Nie będziemy bankować krwi. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebna. Z tego co czytałam i tak w większości przypadków się nie da wykorzystać.

Do góry