reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Nika przyznam dałas czadu, mi się wydawało że jak mam po 10 sztuk pajaców i coś prawie 10 body to mam hoho dobry zapas :D

reklama
Aim haha ja to samo, na liście mojej mam na początek zapisane po 5 szt body z krótkim i długim:D i kupuje dopiero od 62, mój mąż miał 57 jak się urodził więc olewam 56 trudno. Jakby się nagle mega mała urodziła to dokupimy.

Dziś kupiliśmy miliard rzeczy [emoji16]
Najpierw Ikea - wanienke, ręcznik kąpielowy z kapturem, reczniczki małe i jeden spiworek.
Następnie Megaurwis - wózek espiro next 2w1 (Monti pamiętam że myślałaś nad nim ale Cię rozczarował na zywo. My pojechaliśmy po baby design dotty ale okazało się że ten espiro next jest producenta baby design, rama ta sama tylko wykończenie o wiele ladniejsze w porównaniu do dotty więc zauroczyl nas i już mamy to w domu) do tego fotelik cybex Atom m z bazą isofix która pasuje do fotelika który będzie jak z tego wyrosnie. Przymierzylismy w aucie więc super :D
Do tego rossman - kosmetyki do pielęgnacji, chyba nie wszystkie potrzebne ale tanie więc luźno. Do tego jakies zakaski na porodowke dla przyszłego taty:D Wrzucę poniżej fotki co tam kupiliśmy
Do tego byliśmy w smyku na chwile i kupiliśmy 1 rożek bo byłam przekonana że mam bon za 50zl przy sobie ale okazało się że to gdzieś zgubilam[emoji16]
Iii zrobiłam jeszcze zamówienie w gemini, wrzucę screen[emoji16]

W końcu trochę odstresuje się że nic nie mam bo teraz mam już więcej [emoji16][emoji16][emoji106]

Potem byliśmy na porodowce i okazało się że do szpitala mam mieć tylko pieluchy, chusteczki nawilżające i krem do pupy dla dziecka. Pieluchy też dziś kupiliśmy najmniejsza paczkę więc już wszystko mamy [emoji16]

dobry dzień!

Aaa i udało mi się ogarnąć i zrobiłam już jedna ostatnia listę czego nam brakuje [emoji16]
1494091758-aaaaaa.jpeg
1494091762-aaaaaa.jpeg
1494091771-aaaaaa.png
1494091774-aaaaaa.png
1494091781-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika czekam zatem na recenzje opinie i duzo zdjec chicco next to me dream bo tez zamierzam kupic jako takie mobilne do salonu.
Poki co zamowilam bellamy good night jako lozko glowne.

Ja juz mam poprane wszystko co do rozmiaru 56/62 , reszte zamierzam prac na bierzaco :) musimy odkurzyc z magazynu wozek nosidelko, mam nadzieje ze po 3,5 roku sa w dobrym stanie, zafoliowane porzadnie byly :)

Katja. Dam znać już nie mogę się doczekać jak dojdzie:-) jak coś to jest w dobrej cenie w sklepie internetowym Mulan.pl za 799zł a w innych sklepach ok stówkę więcej :-)

Dziewczyny a czy miałyście może do czynienia z fotelikami do karmienia baby design candy?

No ja zaczęłam najpierw i mam coś 56 ale że młody ewidentnie rośnie na drugiego mojego męża więc odpuściłam z 56 i mam większość 62 bo on się długi urodził 59cm a dość szczupły i pewnie jest duża szansa że 56 się mi nie przyda jednak :)

Pola - gratuluję zakupów!!! Super!!!

Pumelova - to dzisiaj poszaleliscie [emoji1][emoji3][emoji106]. Piękny wózek, świetny fotelik, no i zakupy kosmetyczne dzieciowo - mamowe również extra [emoji3]

Katja fajnie że macie już łóżeczko my właśnie rozkminiamy temat, mój mąż marudzi że po co nam dostawka jak można od razu 120x60 więc jestem w kropce.

Pola dzięki:) niee mixa jest akurat dla mnie, uwielbiam to mleczko. Z tego co czytałam analizy srokao to mixa baby jest dość słaba pod względem składu

No właśnie aim mi mama powiedziała żebym nie kupowała 56. Najwyżej jak się urodzi to mają 3 dni żeby kupić 56 wyprać i przygotować:D mama mi to ogarnie bo mąż będzie pewnie pil:D

Aga km dzięki! W końcu się mam na tym wątku czym pochwalić [emoji16][emoji2]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova pytałam w głównym wątku ale widzę, że zakupy udane super :) ładny wózek :)

Tymuniek ty tez widzę po zakupach fajnie, a te 3 zdjęcie to pieluszki tak? Jakie? :)

Do góry