reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pumelova a na allegro nie chcesz zamowic tam jest tego masa.
Co do butelki to ta wlasnie.A czy antykolkowa szczerze jak dziecko bedzie miec sklonnosc to butelka nie wiele zdziala.Ja na butelkach sie kompletnie nie znam bo moj Jas cycowy ale w zapasie tez zamierzam miec wlasnie ta z TT.

reklama
Pumelova a na allegro nie chcesz zamowic tam jest tego masa.
Co do butelki to ta wlasnie.A czy antykolkowa szczerze jak dziecko bedzie miec sklonnosc to butelka nie wiele zdziala.Ja na butelkach sie kompletnie nie znam bo moj Jas cycowy ale w zapasie tez zamierzam miec wlasnie ta z TT.
Dzieki, tez wezme tą z TT narazie.

a co do lozeczka najpierw bysmy chcieli obejrzec kolor na zywo czy nam bedzie pasowal. jestesmy w trakcie rozwazan:D

misia nie chce stresować mojego chopa malowaniem bo dopiero ostatni tydzien maja ma urlop na malowanie 2 pokoi i przedpokoju, do tego w miedzyczasie remontuje piwnice i maluje altane na ogrodzie. wyglada na to ze realizuje plan roczny w miesiac:D

dziewczyny kiedys dyskutowalysmy o butelkach, mam zapisaną tą calme ale Kasiulka pisała że jak sporadycznie (zakładam że sporadycznie) to szkoda kasy i TT styknie. Czy możecie mi potwierdzić że to chodzi o taką butelke? Link do: **Tommee Tippee** Butelka 260ml _ 0% BPA _PROMOCJA ona serio jest antykolkowa? taka mega tania :D

One teraz w większości są antykolkowe. Nasza Maja miała takie kolki że nic nie działało, nawet zachwalany Dr Brown... Tak że trzeba liczyć na to, że kolek nie będzie....

Pytanie:
Na co zwracać uwagę przy wyborze stanika do karmienia?

Ja zwracam uwage na to żeby byl pełniejszy nie był za ciasny pod biustem bawełniany wygodny bo jak przyjdzie nawał pokarmu to cycki jak bomby będą :)
Kiedyś miałam super z campola ale wywaliłam...teraz są fajne na allegro jak ktoś ma większy rozmiar:)

A jak to jest z tym żeby nie był za ciasny w stosunku do prawidłowego dobierania rozmiaru "normalnego" stanika?

Liluli ta którą pokazałaś ma taką rurkę, która odpowietrza i jednocześnie poprzez zmianę koloru pokazuje temperaturę. Ja kupuje ta zwykła bo ta z rurka podobno powoduje kłopoty u dzieci z zasysaniem pokarmu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry