reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pola, pumelova gratuluję zakupów. Wow ile na raz się wam udało :)
Nika 65 body szok :) ciekawe czy wszystkich zdążysz użyć choć raz :)
Tymuniek zarąbisty ten rożek z uszkami.
A ja dosuszam w domu pranie bo przecież tak pięknie było do 4 a potem jak lunelo to masakra. Z dzidziowych rzeczy nabyłam moskitiery w okna -Hehe, wiem że mało dzidziowe ale z myślą o młodym. Żeby go komary nie zeżarły.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela te pieluszki to flanelka jedna zwinięta to tetra kolorowa chciałam kupić muślinowe ale były mega drogie.

Misia ten rożek z uszkami kupiła mi siora w prezencie i komplecik do wózka podusia i kocyk w żyrafki:)
Oby Nelcia okazała się Nelcią haha bo coraz więcej rzeczy w domu w różu:)

Dziewczyny cudne zakupy! Wózki, łóżeczka, rożki... Śliczności! Jeeejuu ja jeszcze tyle rzeczy potrzebuję, a z kasą wyjątkowo muszę się teraz liczyć. Resztę zakupów chyba dopiero w połowie czerwca zrobię.
Dzięki dziewczyny za opinie .
Aga smoczek chociaż jeden kupię, wolę chyba oduczać od smoka, niż biegiem lecieć np.ze sklepu do domu z cycem, bo nikt nie umiał młodego uspokoić.

Ewella dziękuję:* wiesz może czy jest gdzieś tu u nas sklep w którym można obejrzeć łóżeczka drewniane? W smyku są tylko białe a my szukamy w kolorze jabłoni i chcielibyśmy na żywo:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova jedyne co mi przyszło do głowy to wpisałam w Google i wyskoczyło parę sklepów u Ciebie w Katowicach kraina dziecka i Ene due Rabe i później okolice, Gliwice, musisz popatrzeć bo u nas w Tychach nie ma takiego głównie z wózkami a to i tak mają tylko pare do obejrzenia a resztę na zamówienie. Właśnie a kolor najlepiej na żywo zobaczyć.

Ewella no właśnie oglądałam te sklepy ale na necie mają tylko białe a ja potrzebuje łóżeczko w kolorze jabłoni [emoji19] w Zabrzu znalazłam jeden w którym są chyba też ciemniejsze.. zobaczymy.

Maziajka w Agacie są 2 łóżeczka przynajmniej tyle znalazłam na stronce i są jasne. Ale dziękuję:* w bodzio też są białe i brązowe ale ten brąz jest za ciemny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova zawsze możesz kupić drewniane i pomalować lub u stolarza zamówić :)
Aniek też kupiłam smoka, a nawet dwa z różnymi końcówkami. Nie majatek, a jak będzie chciał to mu nie będę odmawiać. Jak mówiłam że korzystać z nocnika zaczęłam w wieku 13miesięcy to smoka ssalam do 3 roku życia. Nawet pamiętam co się z nim stało-wpadł za lodówkę i myszka go zjadła :) jakby co to zęby mam proste.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
misia nie chce stresować mojego chopa malowaniem bo dopiero ostatni tydzien maja ma urlop na malowanie 2 pokoi i przedpokoju, do tego w miedzyczasie remontuje piwnice i maluje altane na ogrodzie. wyglada na to ze realizuje plan roczny w miesiac:D

dziewczyny kiedys dyskutowalysmy o butelkach, mam zapisaną tą calme ale Kasiulka pisała że jak sporadycznie (zakładam że sporadycznie) to szkoda kasy i TT styknie. Czy możecie mi potwierdzić że to chodzi o taką butelke? Link do: **Tommee Tippee** Butelka 260ml _ 0% BPA _PROMOCJA ona serio jest antykolkowa? taka mega tania :D

Do góry