Dla zielonych w temacie podkładów tak jak ja tutaj jest mini przewodnik po różnych firmach : Link do: Wyprawka Bobasa: Jakie podkłady poporodowe kupić?
reklama
Katja.
Fanka BB :)
To ja moze powiem co ja kupilam lub kupie doswiadczona po pierwszej ciazy
Majtki siateczkowe
Podklady bella mama najlepsze dla mnie
Puder nivea na codzien stosowany
Bepanthen tylko jak sie zaczerwieni
Sudocrem jak juz mocniej sie sparzy
Tormentiol to juz ostatecznosc
tyle z moich a co mowicie o pielegnacji pepka ? Octenisept ? Czy tylko woda przegotowana ?
Majtki siateczkowe
Podklady bella mama najlepsze dla mnie
Puder nivea na codzien stosowany
Bepanthen tylko jak sie zaczerwieni
Sudocrem jak juz mocniej sie sparzy
Tormentiol to juz ostatecznosc
tyle z moich a co mowicie o pielegnacji pepka ? Octenisept ? Czy tylko woda przegotowana ?
Aniek42
Fanka BB :)
Judith dzięki za link, nie wiedziałam nawet, że tyle jest tych podkładów.
Majtki obowiązkowo siatkowe, wkładki laktacyjne mnóstwo bo zawsze mam nawał pokarmu. Do pupki zwykły krem z rossmana i bepanthen maść koniecznie, działa też na popękane sutki. Na pępek 8 lat temu pani doktor polecała te nasączane gaziki, teraz myślę że kilka kupię i octanisept.
Dziewczyny wiem że już o tym było, ale powiedzcie jaki pierwszy smoczek kupić? Młody był bez smoczkowy, a teraz chcę zabrać już do szpitala.
Majtki obowiązkowo siatkowe, wkładki laktacyjne mnóstwo bo zawsze mam nawał pokarmu. Do pupki zwykły krem z rossmana i bepanthen maść koniecznie, działa też na popękane sutki. Na pępek 8 lat temu pani doktor polecała te nasączane gaziki, teraz myślę że kilka kupię i octanisept.
Dziewczyny wiem że już o tym było, ale powiedzcie jaki pierwszy smoczek kupić? Młody był bez smoczkowy, a teraz chcę zabrać już do szpitala.
Aniek - ja nie kupuje żadnego smoczka.
Jagoda też była bezsmokowa - a nakupowalam wówczas kilka smoków - i wszystkie wypluwala, więc nie ma sensu pierw czasu robić zapasów. I problem z odzwyczajaniem odpada [emoji6]
Jagoda też była bezsmokowa - a nakupowalam wówczas kilka smoków - i wszystkie wypluwala, więc nie ma sensu pierw czasu robić zapasów. I problem z odzwyczajaniem odpada [emoji6]
Aniek my uzywalismy przy coreczce smoczkow avent, teraz zasugerowalam sie tym, ze bardzo duzo osob uzywa lovi i tez kupilam takie 0-2m:Judith dzięki za link, nie wiedziałam nawet, że tyle jest tych podkładów.
Majtki obowiązkowo siatkowe,p795923595
aktacyjne mnóstwo bo zawsze mam nawał pokarmu. Do pupki zwykły krem z rossmana i bepanthen maść koniecznie, działa też na popękane sutki. Na pępek 8 lat temu pani doktor polecała te nasączane gaziki, teraz myślę że kilka kupię i octanisept.
Link do: Lovi - Dynamiczny smoczek uspokajający dla noworodków 'My Little Love' 0-2 miesięcy (2 szt.)
Dziewczyny mam wozek i lozeczko dostawke, kupilismy dzisiaj
Lozeczko piccolo duo klups:
http://www.tomi.pl/klups-lozeczko-piccolo-due.html?gclid=CKKqopS829MCFVuUsgodw50KDQ
Wozek graco evo, spacerowka szara, a gondola w kolorze fuksji:
Link do: Wózek dziecięcy Graco Evo Slate - eMAG.pl (dawniej Agito.pl)
Link do: GONDOLA GRACO DO WÓZKA EVO grape + wysyłka gratis! - EVO - MEGATANIO.PL
Ostatnia edycja:
Ja dziś zrobiłam rekonesans w ciuszkach na rozm 56/62 bo chyba powoli zacznę pranie i zaskoczyłam się ilością, body 65 szt, pajace 21, śpiochy 15 szt plus jakieś kaftaniki, półśpiochy, spodnie, bluzy itd... żeby nie było, nie wszystko moje, bratowa i męża siostra się dorzuciły ze swoimi. Ale za to nie mam żadnego rampersa, korzystałyście?
Zamówiłam też wczoraj łóżeczko dostawne, chicco next 2 me dream, powinno być wtorek-środa
Zamówiłam też wczoraj łóżeczko dostawne, chicco next 2 me dream, powinno być wtorek-środa
Hmmm u nas dosc dlugo to trwalo bo Maja wyszła ze szpitala z wagą 2 kg wiec byla malenka... z pol roku na pewno a nie wiem czy nie dluzej...Kylesa a pamiętasz może jak długo uzywaliscie kołyski?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nam w szpitalu polecili linomag do pupala a sudocrem tylko w wypadku dramatow z odparzeniami [emoji4]Dziewczyny znów ja z jakimś pytaniem. Ogarniam wszystkie listy wyprawkowe jakie znalazłam:// i moje notatki.. i zgubiłam się w temacie kremu na odparzenia. Mam zapisane żeby kupić:
Babydream krem przeciw odparzeniom
Bepanthen maść extra
Bepanthen maść ochronna
Linomag z cynkiem
Sudocream
Jakoś mi się wydaje że te wszystkie kremy są takie same? Czym się różni maść do pupy od kremu na odparzenia?? Co mi wystarczy na poczatek? Czemu jest rozgraniczenie na maści z cynkiem i bez? Nie chce kupować wszystkiego a robię listę i chyba nie ogarnelam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom