reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Curran_twins super wózek i cena bardzo przyzwoita.
Aga_k_m był niższy i rączka i sama gondola. Mam spore problemy z kręgosłupem to ciężko się będzie po klocka schylac. Gondola na górze ma chyba z 90cm a sam materacyk 78. I był to jeden z najdłuższych. Dłuższy niż w camarello. Jakby co to te tutki nowsze mają niżej montowane gondole. W sklepie był tylko jeden co miał ja wyżej. Graco chyba ale malutka gondola. A jeśli chodzi o buty to w czubek mi pół stopy wchodziło :) jedyne co mam szczupłe to stopy i dłonie.
O jeszcze fota zestawu z ogłoszenia. Wzięłam wszystko bez fotelika.
1493069837-aaaaaa.jpeg

1493069846-aaaaaa.jpeg

I jeszcze mi wpadło w oczy
1493072159-aaaaaa.png

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, macie może wcześniejsze doświadczenia z butelkami tomee tippee? Mam w planach karmienie piersią, ale w razie 'W' chciałabym mieć też butelkę w zapasie i się zastanawiam, czy jest dobra dla noworodków.

Judith moja siostra uzywala duzo butelek dla synka i wlasnie TT mowi ze najlepsze.
Ja osobiscie nie mam zdania bo moj synek byl cyckowy.

Judith - ja przy starszej córce miałam butelki TT. Młoda była do 16 m-ca na cycku, ale herbatki podawałam jej w tej malutkiej buteleczce z TT (150 ml), i było o.k.
Miałam też butelki 260 ml, ale po odstawieniu od cyca, zdecydowanie lepiej jej szło pochlanianie mleka z kaszka z butelki Avent 330 ml [emoji6].

Judith kupiłam przy córce mała tt i jak już to podawalam w niej wodę czy herbatę , szybko przeszliśmy na lovi bo w tt denerwowalo mnie to wglebienie- dla mnie nieporeczne w czasie mycia.
A ja jeszcze wrócę do laktatorow- na kupno zdecyduje się pewnie dopiero po porodzie ale raczej coś trzeba będzie kupić bo pamiętam że najpierw przydał mi się do rozkręcenia laktacji, później ratował gdy brodawki były całe we krwi, aż wkoncu ułatwial sciaganie gdy córka zrezygnowała z kp. I waham się między Medela a lovi prolactis? Któraś coś może podpowie? Poprzednio miałam ręczny avent, Ale teraz raczej elektryczny wybiore.

reklama
Do góry