reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Liluli ale fajnie że dostałaś laktator super one są drogie ja rozglądam się za elektrycznym ale też ceny dosyć drogie...

My kupiliśmy nianię elektroniczną;) mąż się tym zajmował i mieliśmy kupić używana i wyszło jak zawsze, wczoraj przyszła nowa. Motorola mbp 621 - nawet z wyświetlaczem:)

Kolejny duży wydatek to właśnie laktator ale też chce Medela:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajna ta niania... też chyba w taką zainwestujemy;) ja pierwsze zakupy poczynię w czerwcu... co do laktatora wystarczy mi ręczny aventu ;)
Ma już któraś wózek roan bass soft??? Wczoraj sprawdzałam nowa kolekcja czas realizacji 5 tyg.
ale najpierw i tak muszę go obejrzeć w realu ;)

Paninka obejrzyj sobie dobrze ten wózek w stacjonarnym sklepie i porównaj z innym który np ma amortyzatory

Ja np tak zrobiłam i Roan bass soft jest sztywny naprawdę byłam bardzo zdziwniona bo jest dobrze reklamowany i chciałam go kupić w tej samej cenie są wózki Adamex barletta:) ale to już twój wybór

W roan bass soft jedynie w spacerówce jest wyżej zamontowany pałąk

W Adamex barletta jest niżej ale babka wsadziła 10mc dziecko do spacerówki i nie przeszkadzało to i jeszcze był luz.

Ja tez chciałam madele.... maz miał miec barter w pracy, wiec byłam zajarana, ale niestety nie wyszło... a to takie drogie ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova o super bo się zastanawiam który model tej motoroli. Możesz coś na jej temat napisać jak sprawdzisz, czy faktycznie słaba bateria i jak z zasięgiem bo masz gdzie sprawdzić :)
Co do laktatora ja poczekam z zakupem czy będzie potrzebny. Bo opcji jest sporo. Można w ogóle nie karmić , lub tylko cyckiem. Na razie starczy ręczny. A jak coś to planuje kupić na dwa cycki.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W może kup używana i tylko kup nowe te części wymienne?

Misia kurcze wczoraj tylko wlaczyliśmy żeby sprawdzić czy działa i działa:D zasięg mogę sprawdzić ale może w weekend bo mój mąż znów chory więc nie nada się do niczego:D i nie wiem jak sprawdzić czy słaba bateria - musiałabym jej używać:D ma fajny monitor, generalnie nie potrzebujemy takiej bo mamy apki w tel itd aaale przyda się - nie będę małej wszędzie zabierać tylko zostanie w pokoju:) a laktator to chce mieć bo się bardzo przejmuje czy uda mi się karmić, cycki nie urosły ani nic:( więc chce być przygotowana na rozkręcenie laktacji. Ale kupię na jeden cycek bo to i tak duży wydatek:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na rozkrecenie laktacji zawsze mozna wypozyczyc ze szpitala na te kilka dni. Zreszta wszystko zalezy czy bedziecie duzo odciagac, ja bardzo sporadycznie, moze nawet w ogole .
Pumelowa nie przejmuj sie na zapas to ,ze Ci cycki nie urosly o niczym nie swiadczy.

Czytalam duzo artykułów i nie zaleca sie na rozkrecenie laktacji laktatorow...zreszta sciaganie pokarmu i pobudzanie piersi laktatorem moze przyniesc rozne skutki wiadomo decyzja nalezy do kazdej z osobna.
Ja podobnie jak w pierwszej ciazy stawiam na nature.Mialam CC a juz w 2 dobie karmilam synka tylko i wylacznie piersią sam sobie poradzil.Zreszta natura to tak wymyslila ,ze poczatkowo leci kilka gram siary a nasze maluszki na prawde wiecej po urodzeniu nie potrzebują.Potem wszystko powoli sie rozkręca wraz ze wzrostem apetytu maluszka.Wiec na prawde na poczatku nie potrzeba nie wiadomo jak rozkrecac laktacji..

Do góry