reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Ika - piękne ciuszki! Masz oczko do perełek lumpkowych [emoji4]

Misia - chwal się Kobieto wozeczkiem !
Ja w czwartek odbieram szarego x-landera x-move [emoji4]

Aniek - hmmm... Chyba czarne są bardziej takie oficjalne, i elegantsze.
No i mniejszy czubek mają przez co są zgrabniejsze (mam hopla na tym punkcie... Bo przy rozm.41 to we wszystkich długich czubach wyglądam jakbym narty miała na nogach) [emoji6]

Aniek ślicznie wyglądasz. Buty to weź te które są wygodniejsze.
Aga_k_m no dla nas x-lander niestety za mały. A propo czubka w bucie. Uwielbiałam modę na czubki długie, bo też mam rozmiar 41 a te z czubami buty brałam 39 bo mam wąską stopę w szpic :) były idealne :) no i przy moim wzroście nie wyglądały źle. Koleżanka z liceum taka 150cm miała 40 i nosiła kowbojki z długim czubem na niskim obcasie, to śmiesznie wyglądała a tylko w takich jej było wygodnie :)
Zdjęcie wózka na szybko
1493059806-aaaaaa.jpeg

Faktycznie wysoko jest gondola zamontowana. Nie będę się schylac.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga super że się zdecydowalaś na wózek. Ja nie mogłam spać jak wybieralam no i mam z Ukrainy. Haha. Zadowolona jestem i jak jadę do rodziców to jeżdżę nim po pokoju:) jest wielki i pasuje do mnie i męża :-p

Dzięki dziewczyny. Buty to jeszcze mogą się zmienić, bo jak będzie bardzo ciepło, to będą jakieś eleganckie sandały, a jak mi noga spuchnie, to jakieś rozciapciane koturny.

Misia śliczny wózio.

Ja oglądałam głównie. X-landery, inglesiny, maxi- cosi, ale jak zobaczyłam naszego "kosmitę"to uparłam się że muszę go mieć. Czy będzie się spisywał? Zobaczymy.
Teraz dla młodego mieliśmy Deltim na dużych kołach i był ok. Został u babci, będzie miała do ogrodu dla Majeczki. :-) :)Później była genialna laska Chico, ale niestety oddałam koleżance.

Hej dziewczyny sprzedaje wozek po dziecku. Stan idealny używany tylko 6 miesięcy. Tanio kolor szaro pomarańczowy. Zainteresowane kobietki proszę o telefon lub SMS na nr 731972322. Pozdrawiam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Misia - dlaczego za mały był x-lander? Ja wiem, że z Was wysocy ludzie (ja mam 168, mąż 192), patrzyliscie pod kątem wysokości wózka/rączki, czy dl.gondoli?
Twój Tutek pięknie sie prezentuje [emoji106][emoji3]

Patrzyłam za roanami, camarelo, tutka też sprawdzałam (na necie) i gondole nie wiele się różnią. Zresztą akurat gondola to jest ten element wózka, która podoba mi się bardziej w innych wózkach (w porównaniu z klasyczną wersją x-landera), ale znowu spacerówka x-landera wygrywa z wszystkimi innymi, które rozpatrywalam. I na zimę też się spokojnie nada [emoji6].

Nika - no to [emoji113] [emoji3]

Inka - ja już swiruje tak na maxa od 2 miesięcy w temacie wozkowym (a i tak ciągle miałam na uwadze tego x-landera, podobnie jak roana).
W pracy oglądalam wózki i czytalam opinie, w domu w każdej wolnej chwili to samo i w ogóle zasypialam przy olx [emoji1]. Stad dość! To już było chore [emoji23].

Misia - szacun! Ja bym w życiu swojej stopy w rozm. 39 nie zmieściła. W 40 czasami się uda (Tamaris, Lasocki) - ale muszą to być zabudowane butki, bo o sandalach czy klapkach w mniejszym rozmiarze nie ma mowy [emoji1]

Ostatnia edycja:
reklama
aga_k_m - gratuluje zakupu :)
ja mam bezowy :) i tak jak piszesz ...spacerówka w tym modelu jest rewelacyjna..chroni prawie całe dziecko od wiatru ...masz w zseatawie śpiworek ?

Pozostałym mamusiom też gratuluje udanych zakupów...

ja tez kupilma kilak rzeczy typowo pod dziewcyznke ...sama widziałam na monitorze ...ale gdzies we mnie siedzi...co zrobie jak sie lekarz myli ...mam nadzieje ze nie nie :)

Do góry