reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Laski kupiłam wózek i to taki że bym w życiu o nim nie pomyślała.
Szary tutek tirso na czarnej ramie. Stan dla mnie idealny. Używany rok i 3miesiace. Wygląda jak nowy. Żadnej ryski. Po przeglądzie i praniu wszystkiego. Najdłuższy matetacyk w gondoli jaki byl. Tylko jeden miał wyżej rączkę, także z tych wyższych. I gondola też wysoko. Nowsze tutki mają niżej. Jedyny mankament urwane zapięcie przy torbie. Dałam 1100.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170424_173501-1.jpg
Celowo założyłam dwa inne buty, bo nie wiem na które się zdecyduję?

Załączniki

• 20170424_173501-1.jpg
    20170424_173501-1.jpg
    491,3 KB · Wyświetleń: 130
Ika89 rewelacyjne ciuszki acten biały sweterek cudny poluję właśnie na tego typuvsweterek bluzę itp.:)

Curann torba super ciuszki bombowe:)
Misia dawaj foto wózka

I ja jestwm za czarnymi!.

Gratulacje wyboru wozka!

Ika ja kocham lumpcie:D i tez glownie szukam jakis perelek bo body i pajace to siostra oddaje mi po Wiktorku choc kilka sztuk typowo dziewczecych tez kupilam na jakies wyjscia.

reklama
Do góry