reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

O wiele korzystniej na tobie tą sukienka wyglada niż na stronie producenta;-)
Kupiłaś rozmiar s?
W połowie czerwca muszę coś kupić na komunie i o ile sukienkę myślę znajdę to jedyne obuwie ktore będę w stanie założyć to japonki- będzie cool :p

reklama
A ja po zakupach ale oczywiście nie dzidziowych [emoji14] kupiłam kiece na wesele, przymierzona z butami które chyba założę chociaż do kościoła bo na obcasie ooooraz zdjęcie opaseczek z aliexpress:D
1491844939-aaaaaa.jpeg
1491844946-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super kieca ! zdecydowanie lepiej na Tobie leży.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova wow super ta kiecka i Ty w niej pięknie wyglądasz.
Idę tylko jako gość to nie muszę się aż tak odstrzelic :) no i na pewno nie zalozylabym nic jasnego. Dziś jak w aptece prosiłam o coś na zgagę i w ręku miałam kartę ciąży to pani stwierdziła-ale nie jest pani w ciąży. Chyba wyglądam nadal jakbym była gruba po prostu :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczynki to miłe bo we wszystkim czuje się grubo [emoji14] karuzela rozmiar m :) misia- okropne babsko:/ Taka to potrafi zepsuć dzień..
Poszłam kupić granatowa bo też nie chciałam nic jasnego tylko koniecznie granat ale były 4 i bez szału wyglądałam a w tej najlepiej. Źle się czuje w jasnym tym bardziej taka okrągła (ja tu ładnie zapozowalam a do tego mam szpilki, w balerinach już nie wyglądam tak super) i blada :o ale to nie ja będę gwiazdą wieczoru więc damy rade:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aga_k_m - ja również mam x-landera x - model x move z kolekcji 2014/2015.
na początku mysłam, ze go sprzedam po pierwszym dziecku ...ale na dzien dzisiejszy jak ogladam wózki ..to te które chciałabym kupić ( stokke traliz czy joolz - są zbyt drogie) ...a zaden inny nie jest taki jak ten co juz ma ...X lander napewno nie jest idelany ...ale ma bardzo wiele zalet...moj był 2 lata u opiekunki - stelaz praktycznie sie nie zniczyczył ...a spacerówk nawet dla mojej prawie 3 latki nie jest za mała ( tzn jeszcze ze swoboda moza zaciąganc budke - i nadal ma spotro miesca a przy jej wadze ok 13 kg nadal sie dobrze prowadzi.
co mnie jeszcze zaskoczyło - napisałam do serwisu i bez problemu dokupiłam nową wkładke do spacerówki, torbe i pałką ....także szacunke dla nich pod tym wzgledem ( bo na rynku jest juz nowy model tego wózka)
Co do gondoli ...to moja mała przejezdziła w niej bez problemu od lipca do marca - a spacerowka w x move jest na tyle obszerna, i w zestawie mielismy super spiworek ...ze nawet podczas wiatru mozna se spokojem schowac dziecko i nie jest narazone na dzialanie czynników zewnetrzynych...
minuesm jest na pewno amortyzacja..bo jezeli zalezy Ci na bujaniu wózkiem to tu na pewno tego nie ma ...

no to sie rozpisałam ...

reklama
Misia masz juz pokazne zapasy super!

Pumelova [emoji174][emoji174][emoji174][emoji173][emoji173][emoji173][emoji182][emoji182]super wygladasz gwaizdo!

Morela ja sama nie wiem co bym chciala chyba kupie sobie torebke i tyle:D

Do góry