reklama
Graco evo ten zwyczajny, u nas chyba nawet bie ma tego avant z tego co sie orientujeMisia u nas tez juz posegregowane w jednej komodzie
Pumelova laseczko
Tako mówiłam, że skrzypia i się sypia.. I te na C sa jeszcze gorsze.
Pola graco Evo zwykły kupujesz czy ten Avant??
Linoone tez się dochwalam, że kupiliśmy dziś do naszego Cybexowego ukochanego wózka fotelik Cloud Q Platinium. Bazy nie kupuje na razie, auto odbieramy za jakieś 2 tyg. Musze mieć pewność, czy tylko ISO po środku mogę używać..
Jeszcze krzesełko, podkładka ibancer plus chusta. I pierdoly typu na kolke czy materiał na drugi rożek czy leniucha.
ja chętnie zostałabym włascicielką tej:
Link do: Lassig Torba Green Label z Akcesoriami Mix 'n Match Light grey - e-babystuff
ale mąż by mnie chyba z domu wypedził...jak by zobaczył jej cene ....
Link do: Lassig Torba Green Label z Akcesoriami Mix 'n Match Light grey - e-babystuff
ale mąż by mnie chyba z domu wypedził...jak by zobaczył jej cene ....
Uwielbiam torbę ta która kupiliśmy, cena wysoka ale można i uzywke kupić. Teraz juz korzystam i mam jako dużą torebkę a pojemna megaaa w tym nadal mam miejsce na dwa oddzielne wkłady plecakowe dla małej.
Skipy fajne ale nie dla mnie, zbyt oklepane.
Pola a patrzylas za nim?? One są nowe czy ich wcześniej nie widziałam?
Myslalas jeszcze nad Joie? Chyba są u Was.
My nadal nie wiemy jaka podkladka.. Bo albo źle się montuje albo za nisko i ciągle coś..
My nadal nie wiemy jaka podkladka.. Bo albo źle się montuje albo za nisko i ciągle coś..
Co do wozkow ja mam.x lander x move europe jestem zadowolona jak pisze Kasiulka to czolgi kola super amortyzacja tez gondola duza maly jezdzil.od lutego do lipca bo.potem przesiadl sie do spacerowki ktora jest bardzo duza teraz spokojnie sie w niej miesci i ma.duzo miejsca i jeszcze w spiworek by w niej wlazl. Ostatnio widzialm za to bardzo ladny wozek.cybex ale po przygladnieciu mial.chyba plastikowe male kolka wiec poza wygladem chyba nie byl tako wow. Tak jak Jenny84 napisala tak.jest. Aga zwazajac na fakt Twoich polnych drog wybralabym cos na duzych kolach i waga nie jest tak istotna bo parkujesz w garazu hihi.
Pumelova pieknie wygladasz [emoji7]
Pumelova pieknie wygladasz [emoji7]
A my wczoraj jeszcze zamówiliśmy termometr, wrzucam link do konkretnej oferty bo tu on jest najtaniej plus przez jeszcze 2 dni darmowa dostawa jest jakby ktoś się zdecydował.
Link do: Termometr bezdotykowy Visiomed Thermoflash LX-260T Evolution - eMAG.pl (dawniej Agito.pl)
Nie konkretnie z tym modelem ale z termometrami tej firmy ciągle się spotykałam na oddziałach ped-i były ok. Są trzy wersje tego konkretnie-szpitalny który kosztuje chyba 2 tys wersja domowa za 150 zł a ok miesiąc temu wyszedł ten konkretnie model który na stronie producenta jest opisywany jako "i do domu i do gabinetu" (lekarskiego) i wyceniony jako nowość 230 zł więc uznaliśmy że w tej ofercie emag bierzemy ten "pośredni" także niby nie jest przeze mnie sprawdzony ale jednak znam firmę i myślę że mogę polecić.
Link do: Termometr bezdotykowy Visiomed Thermoflash LX-260T Evolution - eMAG.pl (dawniej Agito.pl)
Nie konkretnie z tym modelem ale z termometrami tej firmy ciągle się spotykałam na oddziałach ped-i były ok. Są trzy wersje tego konkretnie-szpitalny który kosztuje chyba 2 tys wersja domowa za 150 zł a ok miesiąc temu wyszedł ten konkretnie model który na stronie producenta jest opisywany jako "i do domu i do gabinetu" (lekarskiego) i wyceniony jako nowość 230 zł więc uznaliśmy że w tej ofercie emag bierzemy ten "pośredni" także niby nie jest przeze mnie sprawdzony ale jednak znam firmę i myślę że mogę polecić.
reklama
Ja wczesniej nie wiedzialam nawet o tej wersji avant graco one sa chyba dedykowane dls mothercare z tego co patrzylam? W sklepach pl online ich nie widze, w stacjonarnych nie bylo.Uwielbiam torbę ta która kupiliśmy, cena wysoka ale można i uzywke kupić. Teraz juz korzystam i mam jako dużą torebkę a pojemna megaaa w tym nadal mam miejsce na dwa oddzielne wkłady plecakowe dla małej.
Kusi mnie jeszcze bardzo ten xlander xpulse, ale ciezszy jest niestety, xcite jeszcze raz musze obadac, choc nie skradl mojego serca.
Tych wozkow joie nie widzialam na zywo, ale z tego co patrze online, tez sa troszke ciezsze, tak pod 12kg.
Termometr my uzywalismy z miekka koncowka (mierzylismy temp w pupie, odejmuje sie 0,5 stopnia), taki:
https://asplaneta.pl/pl/geratherm-f...-dzieci.html?gclid=CJ-a3fHfm9MCFYUK0wodLIMJEg
Bezdotykowy tez, ale to tylko tak orientacyjnie do sprawdzenia, np w nocy, potem i tak jak cos wychodzilo domierzalismy zwyklym.
Podobno najdokladniejsze sa zwykle rteciowe, ale nie mamy
Ostatnia edycja: