reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

To koniecznie pomacaj ten motherhood bo jest super;) fajne też są ferretti/Nino rozki, też cieńsze i miła bawelna w dotyku:)
Pola a mogłabyś wrzucić zdjęcia tego rożka, bo ja widzę tylko takie profesjonalne katalogowe, a chciałabym jeśli to możliwe zobaczyć prawdziwe zdjęcie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti dzięki, może to ułatwienie jak dzidzia jest malutka a ktoś nie ma wprawy. Już wiem że to nie dla mnie :)
Aha fajowe zakupy.
Ola ja kupiłam płyn jakiś a nie proszek bo mi się zawsze wydaje że się może nie wypłukać. Mam już do prania i płukania bo jakaś spora promocja była, ale nazwy nie pamiętam. Jak się boisz o zarazki to pierz w 40° i do zamrażarki. Bo czasem się nie da w wyższej, żeby nie zepsuć. Mój mąż kiedyś grzybice złapał na siłowni i szkoda mi było buty wywalać, bo ma strasznie nietypowy rozmiar 49-50 i ciężko o buty i są strasznie drogie to pomrozilam. Pluszaki np. z karuzeli wyprałam w 40 i się mroza już kilka dni, muszę po nie zejść do piwnicy :) ja tam wszystko mroze ale mam dwie zamrażarki szufladowe i jedna taka wielką. Poduszki ortopedyczne i pościel po chorobie też tam ładuje. Chociaż na 24h.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajna promocja, mam nadzieję że jeszcze nieraz zorganizują ;)
pop-up_portal_rossne_.jpg

Załączniki

• pop-up_portal_rossne_.jpg
    pop-up_portal_rossne_.jpg
    104,6 KB · Wyświetleń: 344
Ja dziś obwąchałam wszystkie płyny do prania na półce i kupiłam biały jeleń. Wydaje mi się, że się nada, bo to hipoalergiczne. Co myślicie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry