reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
trzeba wziąc karte a potem zarejestrować. ja mam od 3 miesięcy - dzisiaj dostałam rabat na rajtki 45 groszy :D szaleństwo! ale przyda się w przyszłości :)

mój m wróci z delegacji dopiero wieczorem więc pojechałam pochodzić po sklepach. ale nie kupiłam nic dzieciowego, same pierdoły do domu i kosmetyki :) jedyne ciążowe były rajtki ;D

zastanawiam się bo tak pisałyście kiedyś że jak rodzice się rodzą duzi to dziecko też raczej będzie długie. a jeśli ja miałam 52 a mąż 57 to jak sądzicie, jest duże prawdopodobieństwo że rozmiar 56 się nie przyda?
byłam w smyku pooglądać te wszystkie rożki itd ale u mnie taki malutki smyk jest :)

Ja dzis kupiłam bobini. Z płynem do płukania. I powiem Wam, ze poki co mi odpowiada ;) mowie poki co, bo na razie wyprałam używane po dzieciach siostry mojego męża ;) a one wyjatkowo silnie pachniały i bardzo mi ten zapach nie pasował :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova tak na prawde tego sie nie przewidzi ja nie kupuje duzo 56 , jak cos to po prostu wejde na strone h&m czy c& a i zamowie albo poprosze siostre by mi kupila.
Powiem Wam ze siostry synek bedzie mial 6.04 3 niesiace a juz chodzi w 68 wiec tak na prawde szybko to idzie... choc wiadomo zalezy od dziecka.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tymuniek to nie jest płyn do płukania ake dodatek do zabijania bakteri etc, dzięki temu można lrac w niższej temp.
Comfort ten hipo ma ładny zapach, dziecięcy właśnie.

Alex o tym lezaczku juz była mowa. U nas się nie sprawdził. Może pierwsze dwa miechy do spania w ogrodzie. W formie siedzącej tym bardziej ale niektre dziewczyny pisały, że były zadowolone i posłużył.
Pamiętaj, że to na krótko.

My tylko 62 kuoujemy. Syn urodził się 50 cm ale szybko dorósł, nie ma co szaleć.

Do góry