reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny, a znacie jakis inny proszek niz Lovela? Bo ja znam w dumie tylko ten, a niespecjalnie mi odpowiada ten zapach...

Ps. W jakiej temp powinnam wyprać ubranka używane, a w jakiej nowe?
Sorry, bo moze głupie pytania, ale wiecie... pierwsze dzidcko ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny odnośnie termometru to kupiłam ten

Link do: Termometr bezdotykowy Microlife, NC 150 - Sprzęt medyczny | AptekaGemini.pl

Doradzony przez rodziców farmaceutów, ktorzy takiego tez używają dużo go się sprzedaje i nie ma reklamacji, do tego 5 lat gwarancji

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aha mamy go teraz, moze byc. Ale zdecudowanie fajniejszy-pewniejszy byl breuer, ktory nagle po 5 latach sie nam popsul. A jego nastepca mial slabe opinie

Dziewczyny, a znacie jakis inny proszek niz Lovela? Bo ja znam w dumie tylko ten, a niespecjalnie mi odpowiada ten zapach...

Ps. W jakiej temp powinnam wyprać ubranka używane, a w jakiej nowe?
Sorry, bo moze głupie pytania, ale wiecie... pierwsze dzidcko ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Proszek jelp wg mnie nie na zapachu:)
Ja piore nowe w 60, część osóbh pierze tak jak metki wskazują. Używane 90

Czy któraś z was kupiła może rożek z wkładem kokosowym z motherhood? Chodzi mi o to czy jego grubość będzie ok na lato i jaka rolę spełnia ten wkład kokosowy? On usztywnia bobasa w środku żeby łatwiej było go złapać czy o co chodzi?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam rożek motherhood z wkładem, baaardzo polecam, bo byłam w sklepie osobiście, dotykam wiele rozków i ten był najcieńszy, taki na lato. Wkład kokosowy się przydaje, bo prościej dzidziusia wziac, szczególnie jak rodzic niedoswiadczony:) ten wkład nie jest twardy jak deska, tylko giętki.
Ps. Ten wkład jest wyciągany i jak już się go nie chce, to wyciągamy i mamy miękki rożek.

Ja też polecam ten rożek z wkładem kokosowym. Najlepszy na pierwsze chwile z Maluszkiem oraz gwarantuje większą pewność w trzymaniu Dzidziusia przez swiezo upieczonych dziadków (mój Teściu z Teściowa tylko w tym rozku brali Jage na ręce, a i mojej mamie było zdecydowanie wygodniej)

reklama
Ja kupiłam rożek motherhood z wkładem, baaardzo polecam, bo byłam w sklepie osobiście, dotykam wiele rozków i ten był najcieńszy, taki na lato. Wkład kokosowy się przydaje, bo prościej dzidziusia wziac, szczególnie jak rodzic niedoswiadczony:) ten wkład nie jest twardy jak deska, tylko giętki.
Ps. Ten wkład jest wyciągany i jak już się go nie chce, to wyciągamy i mamy miękki rożek.
Dokładnie tak jak pisze Pola, też kupiłam ten rożek i będę czuła się pewniej podnosząc malucha jak będzie jakieś usztywnienie :) Rożek bardzo przyjemny :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry