reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny pomocy - słyszałyście coś o wózku Jedo Trim? Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, a ten nas oczarował - nie ma za bardzo opinii i teraz nie wiem co mam o nim myśleć. To już nasz kolejny typ, najpierw był Anex sport (piękny) później Bebetto Murano ale jak się okazało obydwa niepewne dość teraz postanowiliśmy obejrzeć wszystkie jak leci i ten nam wpadł w oko. Jak nie o Trim'ie może wiecie coś w ogóle o Jedo?

reklama
Dziewczyny pomocy - słyszałyście coś o wózku Jedo Trim? Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, a ten nas oczarował - nie ma za bardzo opinii i teraz nie wiem co mam o nim myśleć. To już nasz kolejny typ, najpierw był Anex sport (piękny) później Bebetto Murano ale jak się okazało obydwa niepewne dość teraz postanowiliśmy obejrzeć wszystkie jak leci i ten nam wpadł w oko. Jak nie o Trim'ie może wiecie coś w ogóle o Jedo?
Ja miałam ale Jedo fyn, wózek nie do zajechania hihi:) bardzo duża gondola, dobra amortyzacja i pompowane koła - na każdy teren. Spacerówka brzydka i niewygodna w użytkowaniu. Wózek cholernie ciężki jak dla mnie i duży po złożeniu. Jak nie musisz wkladać do auta, gdzieś podnosić (schody itp) , dużo jeździsz po nierównym terenie, to ok. Ale ja bym kupiła tyko głęboki, spacerówka bardzo słaba.

Ja nowe jK metki wskazują, a o używanych wlasnie myslalam, ze 90 , ale wolałam zapytac :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jedo fyna ma moja szwagierka, nie lubie babska wiec w ogole nie patrze na ta firme[emoji12] ale fakt to jest dobry wozek. Ciezki ale bardzo przyjemny w prowadzeniu.
Duza, fajna gondolka. Spacerowka jak to w wersjach 2w1...taka sobie. Mimo to ona jest zadowolona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A widzicie to może wkład kokosowy wkładowi kokosowemu nie równy [emoji16] też właśnie mam wrażenie, że wszystkie te rożki są strasznie grube, a tego z motherhood nie macałam jeszcze, ale jak jesteście tak zadowolone to chyba się jednak na niego zdecyduje [emoji38]
Dziękuję za opinie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam ale Jedo fyn, wózek nie do zajechania hihi:) bardzo duża gondola, dobra amortyzacja i pompowane koła - na każdy teren. Spacerówka brzydka i niewygodna w użytkowaniu. Wózek cholernie ciężki jak dla mnie i duży po złożeniu. Jak nie musisz wkladać do auta, gdzieś podnosić (schody itp) , dużo jeździsz po nierównym terenie, to ok. Ale ja bym kupiła tyko głęboki, spacerówka bardzo słaba.
Ja mam Jedo Bartatina Alu plus. Wózek ciężki ale mega, nie do zajechania. przebija się po każdej nawierzchni. Ja akurat nie musiałam go nigdzie wnosić bo mam wózkownie. A tak jak Pola pisze spacerówka jest średnia. Przy 1 dziecku używałam ale przy Mikołaju już kupię spacerówkę osobno.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

A widzicie to może wkład kokosowy wkładowi kokosowemu nie równy [emoji16] też właśnie mam wrażenie, że wszystkie te rożki są strasznie grube, a tego z motherhood nie macałam jeszcze, ale jak jesteście tak zadowolone to chyba się jednak na niego zdecyduje [emoji38]
Dziękuję za opinie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To koniecznie pomacaj ten motherhood bo jest super;) fajne też są ferretti/Nino rozki, też cieńsze i miła bawelna w dotyku:)

Akurat ten jest wściekle różowy także nie ten co szukam:)

Nianie to mogę polecić z kamerka z Motoroli. Kamera ma taki plus, że nie leci się do malucha na byle zawołanie a wie kiedy faktycznie zareagować, w końcu dziecko uczy się samemu wyciszania. Później byle jęk, my biegniemy i tego uczymy malucha.

Z rozkiem nie pomogę. Zawsze kupowałam zwykły z miękkim wkładem, teraz uszylismy z grubszym i będziemy szyć drugi cienszy jeszcze.

Ta niania z kamerką dobra sprawa widzisz chociaż czy musisz lecieć ciekawe tylko jak cenowo hmmm

reklama
Tymuniek różne są ceny. Czasem wystarczy sama kamerkę kupić bo używasz tel ale ja za tym nie przepadam bo afery były kiedyś dawno temu, że ludzie cudze dzieci na WiFi podgladali..

Do prania polecam Dettol albo inne odpowiedniki, można prać w niższej temp.
309191-Dettol-Laundry-Cleanser-1_5L1.jpg

Załączniki

• 309191-Dettol-Laundry-Cleanser-1_5L1.jpg
    309191-Dettol-Laundry-Cleanser-1_5L1.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 412
Do góry