reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Alex już kiedyś pisałam że koleżanka bardzo go poleca.
Maziajka mojej koleżanki córka skończyła 3 miesiące 16marca i już 68 jest na nią za małe, przynajmniej większość. Ja planuje kupić 62 do szpitala :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karuzela, noe pamiętam dokładnie, założyłam kartę kilka dni temu i kupowałam na nią, bo wtedy obowiązuje promocja 2+2 na pielęgnację dla dzieci, bez karty jest 2+1. Chyba pieluchy były bez karty, ale nie jestem pewna...
W rodzinie mojego P. urodziła się dziewczynka 15.11, miała 54cm i dopiero niedawno przeszła na 62/68cm. Zresztą kupowałam dla niej ostatnio body z Lidla właśnie 62/68. Karmiona piersią, więc drobniejsza od tych na mm. Ja kupowałam ubranka od 50cm (jedne body 44cm dostałam od kogoś), małych mam raptem kilka sztuk,od 56 mam więcej. Chociaż różnica między 56 z hm a 56 z np nexta czy petit bateau jak dla mnie jest spora... Mam kilka z mothercare to też wydają się mniejsze niż hm, zresztą muszę w wolnej chwili w weekend przysiąść i porównać wszystkie ubranka[emoji4] na początek mam w co ubrać Maleństwo, teraz tylko kupuje jak widzę coś extra lub wieksze[emoji16][emoji16] zrobię zdjęcia porównawcze i wrzucę na forum[emoji6]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj przeglądałam ciuszki i większość mam od 62/68 na 50/56 bardzo mało jutro ide dokupić bodziaki na długi i krótki rękaw okazyjnie:)
Ja to mam tak że myślę że ona może będzie wcześniakiem i bedzie mała ....
Lilith dzięki za info na temat tego płynu

Chwalę się - mam największy przewijak na świecie [emoji16] wczoraj przywiózł m z Warszawy [emoji16] szukaliśmy dokładnie tej bo mamy z tej serii meble:)
1491045364-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova super, fajnie że pasuje do mebli! U nas niestety będzie kiepsko pod tym względem, bo mamy brązowe meble w sypialni, a łóżeczko i komoda będą białe. No ale trudno, mały będzie miał swój osobny kącik i może nie będzie to tak strasznie wyglądać ;)

Ola W. Bobini tez jest w porzo i nawet w miare tani. W nim tez pralam ciuszki wrazliwego skornie mezusia[emoji28]

Dziewczyny ja Wam nie doradze z rozmiarami...sama mam z tym problem[emoji38]

Pumelova oooo very big! Sama siebie mozesz na nim przewinac[emoji1] super!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry