reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Tylko pamiętajcie, że zwykły bass nie ma tej dodatkowej amortyzacji która jest w sofcie. Nie wiem czy to jest dla was istotne.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale fajny ten kolor:d o matkoo:D ja to sie ciesze ze wozek mam spadkowy przynajmniej nie musze wybierac i kombinowac.A w styczniu pewnie i tak na spacerowke przejdziemy normalna .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Monti - amortyzacja która jest w Bassie w zupełności mnie zadowala. Patrzę na oferty, na szczęście jeszcze jest czas, więc może uda mi się i softa upolować [emoji6], bo wiadomo dodatków nigdy dość [emoji1]
A jeżeli nie soft to bass, bądź któryś z camarello , bo rozdarta jestem pomiędzy tymi wózkami. Przewaga jest po stronie softu, ale camarello całkiem ciekawie się też prezentuje i wydaje się lżejszy.

Czy któraś z was kupiła może rożek z wkładem kokosowym z motherhood? Chodzi mi o to czy jego grubość będzie ok na lato i jaka rolę spełnia ten wkład kokosowy? On usztywnia bobasa w środku żeby łatwiej było go złapać czy o co chodzi?

Nianie to mogę polecić z kamerka z Motoroli. Kamera ma taki plus, że nie leci się do malucha na byle zawołanie a wie kiedy faktycznie zareagować, w końcu dziecko uczy się samemu wyciszania. Później byle jęk, my biegniemy i tego uczymy malucha.

Z rozkiem nie pomogę. Zawsze kupowałam zwykły z miękkim wkładem, teraz uszylismy z grubszym i będziemy szyć drugi cienszy jeszcze.

Dobra misia zasięgnełam języka trochę. Wkład kokosowy z założenia ma ułatwić rodzicowi trzymanie bobasa w praktyce jednak sprawia, że maluch jest zbyt luźno otulony. Podobno niepotrzebne to zupełnie.

Moje kolejne skromne zakupy dla Mikiego

1490882400-aaaaaa.jpeg

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ostatnia edycja:
Lilith co do kamerki to masz racje! Tez bede miec cos takiego. Kuzynka korzystala, maly byl u gory a my na dole i zesmy podgladali co i jak. Super sprawa.

Roan bass sofcik w kolorze blue cognac, zadna eco skora[emoji4] taki mi sie widzi. Wiadomo, ze to ja bede napylac z wozkiem wiecej. Ale on tez...takze dzielimy sie opiniami [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja łóżeczko kupię używane na olx bo najpierw i tak chce dostawke Filip 3w1 [emoji14] żebym mogła jeździć po domu

Też bymchciala jakiś uniwersalny kolor żeby był na drugie dziecko jak dobrze pojdzie.

Dziewczyny które mają mieć bliźniaki pewnie tu nie wchodzą ale wczoraj byłam w centrum handlowym i była kobieta z taka konstrukcja 2 wózków ale jeden za drugim spacerówki:o mega duże to, współczuje im juz:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry