reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Tylko pamiętajcie, że zwykły bass nie ma tej dodatkowej amortyzacji która jest w sofcie. Nie wiem czy to jest dla was istotne.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale fajny ten kolor:d o matkoo:D ja to sie ciesze ze wozek mam spadkowy przynajmniej nie musze wybierac i kombinowac.A w styczniu pewnie i tak na spacerowke przejdziemy normalna .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Monti - amortyzacja która jest w Bassie w zupełności mnie zadowala. Patrzę na oferty, na szczęście jeszcze jest czas, więc może uda mi się i softa upolować [emoji6], bo wiadomo dodatków nigdy dość [emoji1]
A jeżeli nie soft to bass, bądź któryś z camarello , bo rozdarta jestem pomiędzy tymi wózkami. Przewaga jest po stronie softu, ale camarello całkiem ciekawie się też prezentuje i wydaje się lżejszy.

Czy któraś z was kupiła może rożek z wkładem kokosowym z motherhood? Chodzi mi o to czy jego grubość będzie ok na lato i jaka rolę spełnia ten wkład kokosowy? On usztywnia bobasa w środku żeby łatwiej było go złapać czy o co chodzi?

Nianie to mogę polecić z kamerka z Motoroli. Kamera ma taki plus, że nie leci się do malucha na byle zawołanie a wie kiedy faktycznie zareagować, w końcu dziecko uczy się samemu wyciszania. Później byle jęk, my biegniemy i tego uczymy malucha.

Z rozkiem nie pomogę. Zawsze kupowałam zwykły z miękkim wkładem, teraz uszylismy z grubszym i będziemy szyć drugi cienszy jeszcze.

Dobra misia zasięgnełam języka trochę. Wkład kokosowy z założenia ma ułatwić rodzicowi trzymanie bobasa w praktyce jednak sprawia, że maluch jest zbyt luźno otulony. Podobno niepotrzebne to zupełnie.

Moje kolejne skromne zakupy dla Mikiego

1490882400-aaaaaa.jpeg

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ostatnia edycja:
Lilith co do kamerki to masz racje! Tez bede miec cos takiego. Kuzynka korzystala, maly byl u gory a my na dole i zesmy podgladali co i jak. Super sprawa.

Roan bass sofcik w kolorze blue cognac, zadna eco skora[emoji4] taki mi sie widzi. Wiadomo, ze to ja bede napylac z wozkiem wiecej. Ale on tez...takze dzielimy sie opiniami [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja łóżeczko kupię używane na olx bo najpierw i tak chce dostawke Filip 3w1 [emoji14] żebym mogła jeździć po domu

Też bymchciala jakiś uniwersalny kolor żeby był na drugie dziecko jak dobrze pojdzie.

Dziewczyny które mają mieć bliźniaki pewnie tu nie wchodzą ale wczoraj byłam w centrum handlowym i była kobieta z taka konstrukcja 2 wózków ale jeden za drugim spacerówki:o mega duże to, współczuje im juz:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry