reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Monti u mnie też mąż szuka samochodów bo musimy oba wymienić. Ja mam 3drzwiowe polo a mąż sportowe volvo też 3drzwiowe. Ja niby wózka ale chciałam żeby się wypowiedział. Dlatego oglądać pojedziemy oboje i będę go słuchać ...trochę :) po przesiedzeniu kilku-kilkunastu godzin wcale nie jestem mądrzejsza w tym temacie. Ale wiem na co zwracać uwagę i mam kilka typów.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż w kwestii wózków mówi że dla niego wszystkie takie same, a wie że to przede wszystkim dla mnie ma być wygodne więc powiedział, że nie chce mi wymyślać w tym temacie. Godzi się tylko słysząc kolejne wersje i mówi że ma tylko nadzieję, że nie wyskoczę z wózkiem za 5 tysiecy [emoji6] ale narazie mam duży margines bezpieczeństwa także tylko grzecznie przytakuje.
Ja należę do dość upierdliwych, dociekliwych i upartych osób, więc nauczony latami doświadczenia wie, że jak już coś uznam za dobry wybór to ciężko mi będzie to wybić z głowy. Muszę przyznać, że akurat w kwestii wyprawki dla bobasa bardzo mi pasuje jego strategia [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam sie Monti z Twoim podejsciem. To glownie My - babki uzytkujemy wozek. Targamy pare razy dziennie po schodach, na zakupach, do samochodu. Tatuski raczej po poludniami i weekendowo, ale wtedy i tak zwykle sie jest w dwojke.

Dziewczyny byłam w sklepie i oglądałam ten Roan bass soft no super
Link do: WÓZEK ROAN BASS SOFT 3W1 ROMANTIC PINK - BASS SOFT

W sklepie u mnie kosztuje 1600 w zestawie materacyk kokosowy moskitiera folia kocyk osłonki

Jest też wersja z fotelikiem plus adaptery za 1800zl Chciała bym kupić go używanego może się uda gorzej z kolorem bo jest pełno siwych a na ten kolor pudrowy róż trzeba czekać miesiąc czasu.Nie szukam innego:)

Wady wózka/ materiał skórzany może latem bardziej się nagrzewać

Zaleta spacerówki jest duża no i ogólnie wózek szybko się czyści bo materiał jest skórzany:)

No Kasiulka tatusiowie nie dość, że z wózkiem sporadycznie to i siły mają dużo więcej.

Tymuniek roan ma nową serię kolorystyczną dla softa tylko nadal nie wydał nowego katalogu. Podobno jest to kwestia kilku dni i nowa kolorystyka ma się pojawić w internecie. Teraz jest szansa chyba tylko na ich fb podejrzeć fotki z targów. Ja będę zamawiała nowy i uprzedzono mnie, że na zamówienie czeka się 4-6 tygodni, ale żeby raczej nastawić się na te 6.
Mnie akurat szarości pasują i najbardziej podoba mi się black cognac, ale chcę jeszcze nowa kolekcje zobaczyć dla spokoju ducha. Wózek i tak będę w połowie maja zamawiać żeby nie tracił gwarancji wcześniej.

Jeśli chodzi o materiał to możesz wybrać albo ekoskore albo tkaninę także nie widzę problemu.

Nie wiedziałam o nowej kolorystyce wow sama jestem ciekawa a co do materiału to babka w sklepie mówiła że nie robią materiału tego pinka tylko ekoskóra jak by nie było będę podglądać ich na fb czas realizacji zamówienia to fakt mówiła że miesiąc.

ŁÓŻECZKO drewniane macie swoje typy ja chcę zwykłe ale białe z Klupś Radek na allegro 200'zl u nas stacjonarnie 230zl Muszę mieć rozmiar 120x60 bo inaczej mi się nic nie zmieści.

Niania Elektryczna możecie coś polecić.

Tymuniek - na olx jest różowy bass 3w1 za 1000 zł [emoji6].
Ja akurat patrzę za uniwersalnymi kolorkami, więc udaje, że nie widzę tego słodziaka [emoji6]

Oj to taki róż faktycznie tylko w ekoskórze. Jak wpiszesz sobie w google roan bass soft CHEVRON (4 nowe kolory) lub roan bass soft SUMMER COLLECTION (chyba 8 nowych kolorow) to zdaje się, że wrocławski urwis wrzucił na swoją stronę próbnik nowych kolorów.

reklama
Do góry