reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Aga, a znalazłaś już jakiś wózek który ma wewnętrzną długość gondoli min. 82 cm? Bo ja oglądając wózki na żywo nie znalazłam żadnego w takim wymiarze, a moja Mała też będzie raczej długim dzieckiem więc może zmienię swoj dotychczasowy typ

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti - Roany (Bass, Bass Soft) mają wew. 83 cm/zew. 88 cm.
Camarello mają wew.85 cm/zew.88 cm (tu oglądałam kolekcję: sirion i Sevilla) [emoji5].

Aga roan bass soft ma taki wymiar ale na stronie internetowej. Długość materacyka gondoli w realu to właśnie 76 cm, osobiście mierzylam. Być może gondola w górnej części ma 83 cm. Widzę, że to ogólna tendencja podawania nie długości materacyka jako realnej długości wewnętrznej gondoli, a właśnie górnej części gondoli. Chociaż to fakt, że nawet z tymi 76 cm roan jest jednym z najdłuższych wózków.

No właśnie.. Niestety na rynku są w większości mniejsze gondolki. Ja Jage przewiozlam w gondoli 5 miesięcy (maj - październik). Tamta gondola miała bodajże 74 cm wewnątrz.

No ja mam nadzieję, że uda mi się zimę w gondoli przejezdzic, ale wiadomo plany planami a rzeczywistość wszystko zweryfikuje.
Tymuniek wiem, że są świetne. Dla mnie to aktualnie numer jeden i najprawdopodobniej go kupie. Miałam krótką miłość do nowego espiro next ale jak zobaczyłam go na żywo to się bardzo rozczarowałam.

Aaggaa - Bebetto też oglądałam.
Ja raczej kupię używany wózek. Na wiosnę i tak będę chciała się go pozbyć, także patrzę na ogólny komfort.
Uczepilam się dużej gondoli, ale prawie wszystkie spacerówki w tych wózkach 2w1 rozkładają się na płasko. W każdej są osłonki na nóżki. A śpiworek i tak trzeba będzie kupić na zimę. Więc tu by się chciało to... Ale ogląda się też i inne.

Aga nad uzywanym bebetto nico to ja nawet nie mysle. On jest tani sam w sobie. Ale roan to juz inna sprawa. Znalezienie softa uzywanego graniczy z cudem...

I tak wlasnie zostaniemy przy nico bo nie jest jakis zly a kasa potrzebna na reszte rzeczy.

Chyba [emoji28] bo nadal mysle hehe!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AAggAA88 a kto z was będzie częściej korzystał z wózka? U nas jest jasny podział każdy szuka swojego pojazdu. Mąż wybiera samochód, a ja jako główny prowadzący wózek decyduje jaki wybieramy [emoji6] Musisz użyć siłyo dpowiednich argumentów [emoji38]

Do góry