reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aga, a znalazłaś już jakiś wózek który ma wewnętrzną długość gondoli min. 82 cm? Bo ja oglądając wózki na żywo nie znalazłam żadnego w takim wymiarze, a moja Mała też będzie raczej długim dzieckiem więc może zmienię swoj dotychczasowy typ

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti - Roany (Bass, Bass Soft) mają wew. 83 cm/zew. 88 cm.
Camarello mają wew.85 cm/zew.88 cm (tu oglądałam kolekcję: sirion i Sevilla) [emoji5].

Aga roan bass soft ma taki wymiar ale na stronie internetowej. Długość materacyka gondoli w realu to właśnie 76 cm, osobiście mierzylam. Być może gondola w górnej części ma 83 cm. Widzę, że to ogólna tendencja podawania nie długości materacyka jako realnej długości wewnętrznej gondoli, a właśnie górnej części gondoli. Chociaż to fakt, że nawet z tymi 76 cm roan jest jednym z najdłuższych wózków.

No właśnie.. Niestety na rynku są w większości mniejsze gondolki. Ja Jage przewiozlam w gondoli 5 miesięcy (maj - październik). Tamta gondola miała bodajże 74 cm wewnątrz.

No ja mam nadzieję, że uda mi się zimę w gondoli przejezdzic, ale wiadomo plany planami a rzeczywistość wszystko zweryfikuje.
Tymuniek wiem, że są świetne. Dla mnie to aktualnie numer jeden i najprawdopodobniej go kupie. Miałam krótką miłość do nowego espiro next ale jak zobaczyłam go na żywo to się bardzo rozczarowałam.

Aaggaa - Bebetto też oglądałam.
Ja raczej kupię używany wózek. Na wiosnę i tak będę chciała się go pozbyć, także patrzę na ogólny komfort.
Uczepilam się dużej gondoli, ale prawie wszystkie spacerówki w tych wózkach 2w1 rozkładają się na płasko. W każdej są osłonki na nóżki. A śpiworek i tak trzeba będzie kupić na zimę. Więc tu by się chciało to... Ale ogląda się też i inne.

Aga nad uzywanym bebetto nico to ja nawet nie mysle. On jest tani sam w sobie. Ale roan to juz inna sprawa. Znalezienie softa uzywanego graniczy z cudem...

I tak wlasnie zostaniemy przy nico bo nie jest jakis zly a kasa potrzebna na reszte rzeczy.

Chyba [emoji28] bo nadal mysle hehe!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AAggAA88 a kto z was będzie częściej korzystał z wózka? U nas jest jasny podział każdy szuka swojego pojazdu. Mąż wybiera samochód, a ja jako główny prowadzący wózek decyduje jaki wybieramy [emoji6] Musisz użyć siłyo dpowiednich argumentów [emoji38]

Do góry