reklama
W moim od razu dzieci sa w swoich ubranakach juz do porodu prosza o zeztawik. Ja pakowalam i teraz tez tak bedzie w woreczki typu zipp 4-5 zestawow na 56 i 3 na 62. W obydwu przypadkach na 62 od razu oddalam mezowi. Ale na 56 mi donosil. W domu przyszykowalam prae dodtakowych.
Zestaw zawieral body, pajac w niektorych byly jescze niedrapki i czapeczka na pierwsza dobe
Zestaw zawieral body, pajac w niektorych byly jescze niedrapki i czapeczka na pierwsza dobe
Morela_87
Fanka BB :)
Świetne desenie i kolorki!
pumelova
Fajny pomysł żeby to sobie popakowac. Takie woreczki z Ikei mogą być?W moim od razu dzieci sa w swoich ubranakach juz do porodu prosza o zeztawik. Ja pakowalam i teraz tez tak bedzie w woreczki typu zipp 4-5 zestawow na 56 i 3 na 62. W obydwu przypadkach na 62 od razu oddalam mezowi. Ale na 56 mi donosil. W domu przyszykowalam prae dodtakowych.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja planowałam najmniejszy 62 ponoć sama w taki wchodziłam. Wyprawka wtedy była na kartki i prawie od razu za mala. Teściowa to nawet swojej nie odbierała bo mąż był tak 3 miesięczne niemowlę od razu. Tyle że myślałam że że 3 zestawy starcza, ale faktycznie malucha się częściej przewija
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
Hej dziewczyny wrzucam linka do wózka Jane Muum wczoraj nim jeździłam z kumpeli małą po nierównościach kamienie trawa dosyć fajny może ktoś z was slyszał o tej firmie
Link do: WÓZEK Jane Reverse MUUM 3w1+Torba-MEGA PROMOCJA!
pumelova
Nie wiem czy czytałaś ale jedna z blogerek o nim pisała Link do: Jane Muum Reverse – spacerówka uniwersalnaHej dziewczyny wrzucam linka do wózka Jane Muum wczoraj nim jeździłam z kumpeli małą po nierównościach kamienie trawa dosyć fajny może ktoś z was slyszał o tej firmie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lilith - piękne kolorki!!
Jak urodziłam Jage to 4 dni musialysmy zostać na oddziale (z racji zastrzyków, które miała podawane). Jaga większość czasu była wówczas na noworodkach, i żadnych moich ciuszków nie chciano na ten czas. Była w tych szpitalnych.
Inaczej pewnie jest gdy poród odbywa się sn bez komplikacji - wtedy dziecko z automatu jest przy mamie i w szpitalu spędza się dobę (wtedy własne ciuszki z pewnością się przydadzą)
Tymuniek - od rana sprawdzałam ten wózek Jane Muum [emoji3]. I jak dla mnie są 2-3 minusy:
1 - wielkość gondoli (wew.76 cm- a osobiście oczekuję min. 82 cm); 2 - piankowe koła (no niby są rewelacyjne, ale.. Ja chcę pompowane) ;
3 - mała budka (ale tu się poprawiła sytuacja - i wersje os 2016 r. mają już większe zabudowanie).
Reszta bez najmniejszego zarzutu [emoji4]
Jak urodziłam Jage to 4 dni musialysmy zostać na oddziale (z racji zastrzyków, które miała podawane). Jaga większość czasu była wówczas na noworodkach, i żadnych moich ciuszków nie chciano na ten czas. Była w tych szpitalnych.
Inaczej pewnie jest gdy poród odbywa się sn bez komplikacji - wtedy dziecko z automatu jest przy mamie i w szpitalu spędza się dobę (wtedy własne ciuszki z pewnością się przydadzą)
Tymuniek - od rana sprawdzałam ten wózek Jane Muum [emoji3]. I jak dla mnie są 2-3 minusy:
1 - wielkość gondoli (wew.76 cm- a osobiście oczekuję min. 82 cm); 2 - piankowe koła (no niby są rewelacyjne, ale.. Ja chcę pompowane) ;
3 - mała budka (ale tu się poprawiła sytuacja - i wersje os 2016 r. mają już większe zabudowanie).
Reszta bez najmniejszego zarzutu [emoji4]