reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
W moim od razu dzieci sa w swoich ubranakach juz do porodu prosza o zeztawik. Ja pakowalam i teraz tez tak bedzie w woreczki typu zipp 4-5 zestawow na 56 i 3 na 62. W obydwu przypadkach na 62 od razu oddalam mezowi. Ale na 56 mi donosil. W domu przyszykowalam prae dodtakowych.
Zestaw zawieral body, pajac w niektorych byly jescze niedrapki i czapeczka na pierwsza dobe

Dla małej :)
Jeszcze podobny komplet na lato.

Zobacz załącznik 800711
Świetne desenie i kolorki!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

W moim od razu dzieci sa w swoich ubranakach juz do porodu prosza o zeztawik. Ja pakowalam i teraz tez tak bedzie w woreczki typu zipp 4-5 zestawow na 56 i 3 na 62. W obydwu przypadkach na 62 od razu oddalam mezowi. Ale na 56 mi donosil. W domu przyszykowalam prae dodtakowych.
Zestaw zawieral body, pajac w niektorych byly jescze niedrapki i czapeczka na pierwsza dobe
Fajny pomysł żeby to sobie popakowac. Takie woreczki z Ikei mogą być?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planowałam najmniejszy 62 ponoć sama w taki wchodziłam. Wyprawka wtedy była na kartki i prawie od razu za mala. Teściowa to nawet swojej nie odbierała bo mąż był tak 3 miesięczne niemowlę od razu. Tyle że myślałam że że 3 zestawy starcza, ale faktycznie malucha się częściej przewija :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith - piękne kolorki!!

Jak urodziłam Jage to 4 dni musialysmy zostać na oddziale (z racji zastrzyków, które miała podawane). Jaga większość czasu była wówczas na noworodkach, i żadnych moich ciuszków nie chciano na ten czas. Była w tych szpitalnych.
Inaczej pewnie jest gdy poród odbywa się sn bez komplikacji - wtedy dziecko z automatu jest przy mamie i w szpitalu spędza się dobę (wtedy własne ciuszki z pewnością się przydadzą)

Tymuniek - od rana sprawdzałam ten wózek Jane Muum [emoji3]. I jak dla mnie są 2-3 minusy:
1 - wielkość gondoli (wew.76 cm- a osobiście oczekuję min. 82 cm); 2 - piankowe koła (no niby są rewelacyjne, ale.. Ja chcę pompowane) ;
3 - mała budka (ale tu się poprawiła sytuacja - i wersje os 2016 r. mają już większe zabudowanie).
Reszta bez najmniejszego zarzutu [emoji4]

Do góry