reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
My mamy takie, są fajne ale na początek i tak stosowałam tylko nożyczki. Paznokcie w nogach obcinam do dziś nozykami, bo mu wrastaja brzydko w dół, wokół palca.

STYLF-26407-B0188 2.jpg

Załączniki

• STYLF-26407-B0188 2.jpg
    STYLF-26407-B0188 2.jpg
    72,7 KB · Wyświetleń: 332
Ja wózek dostałam od siostry męża :) wydaje sie byc spoko :)

A powiedzcie mi - moze temat juz był - jaki rozmiar bierzecie do szpitala i ile kompletów w tym najmniejszym rozmiarze kupujecie? Bo mam dylemat :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti ja mam wozek Quinny buzz 3 i nie uwazam ze to zabawka, jak dla mnie swietny wozek nigdy nie mialam do niego zadnych zastrzezen, i po dwoch latach uzywania jest jak nowy. a ma regulowana raczke wiec jest dla wyszych osob

Zgadzam się w tym, że quinny jest dobry dla wysokich, wiem że się dobrze składa, ale dla mnie głębokość gondoli i to do jakiego stopnia rozkłada się budki sprawia że są właśnie takie jakby zabawkowe. Dla mnie osobiście jednym z priorytetów w wózku była możliwość takiej regulacji budki żeby w razie potrzeby można było dobrze osłonić maluszka. Wiem, że są osoby które bardzo chwalą sobie te wózki, dla mnie jednak to zupełnie nie to czego szukam [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W dopytaj w szpitalu bo w wiekszosci nie mozna miec swoich ubranek tylko szpitalne.Ja biore tylko na wyjscie rozmiar 56.Body i taki lekki zwiewny bawalniany kombinezonik mysle ze na czerwiec nie potrzeba wiecej wiadomo jeszcze jakis kocyk jednak to dziecko wychodzi z ciepelka i dla niego nawet 25 stopni to malo no chyba ze bedzie upal to kocyka nie daje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Powaznie sa takie szpitale? Pierwsze slysze, dobrze ze mowisz bo sprawdze to! Nie wiedziałam.

Hmmm a mogłabyś zrobic zdjecie tego kombinezoniku? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry