reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
My mamy takie, są fajne ale na początek i tak stosowałam tylko nożyczki. Paznokcie w nogach obcinam do dziś nozykami, bo mu wrastaja brzydko w dół, wokół palca.

STYLF-26407-B0188 2.jpg

Załączniki

• STYLF-26407-B0188 2.jpg
    STYLF-26407-B0188 2.jpg
    72,7 KB · Wyświetleń: 325
Ja wózek dostałam od siostry męża :) wydaje sie byc spoko :)

A powiedzcie mi - moze temat juz był - jaki rozmiar bierzecie do szpitala i ile kompletów w tym najmniejszym rozmiarze kupujecie? Bo mam dylemat :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti ja mam wozek Quinny buzz 3 i nie uwazam ze to zabawka, jak dla mnie swietny wozek nigdy nie mialam do niego zadnych zastrzezen, i po dwoch latach uzywania jest jak nowy. a ma regulowana raczke wiec jest dla wyszych osob

Zgadzam się w tym, że quinny jest dobry dla wysokich, wiem że się dobrze składa, ale dla mnie głębokość gondoli i to do jakiego stopnia rozkłada się budki sprawia że są właśnie takie jakby zabawkowe. Dla mnie osobiście jednym z priorytetów w wózku była możliwość takiej regulacji budki żeby w razie potrzeby można było dobrze osłonić maluszka. Wiem, że są osoby które bardzo chwalą sobie te wózki, dla mnie jednak to zupełnie nie to czego szukam [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W dopytaj w szpitalu bo w wiekszosci nie mozna miec swoich ubranek tylko szpitalne.Ja biore tylko na wyjscie rozmiar 56.Body i taki lekki zwiewny bawalniany kombinezonik mysle ze na czerwiec nie potrzeba wiecej wiadomo jeszcze jakis kocyk jednak to dziecko wychodzi z ciepelka i dla niego nawet 25 stopni to malo no chyba ze bedzie upal to kocyka nie daje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Powaznie sa takie szpitale? Pierwsze slysze, dobrze ze mowisz bo sprawdze to! Nie wiedziałam.

Hmmm a mogłabyś zrobic zdjecie tego kombinezoniku? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry