reklama
Misia Wy bardzo wysocy jestescie? Bo tak jak aim pisala odbosnie raczki wszystkie sa regulowane. A co do wysokosci gondoli ja nie widze duzych roznic. Tylko ten bugaboo gondoloe ma w kolanach. Mi ciezeko powiedziec czy to wazny aspekt bo jestesmy niscy (ja 158, maz 178)
Patuszka89
Fanka BB :)
Misia, zdecydowałam się na wózek Joolz i ma gondolę dość wysoko (nie muszę się nic schylić do dziecka w gondoli, gondola jest na wysokości mojego pasa lub nieco ponad), rączka na maksymalnym wyciągnięciu sięgała mi niemal pod brodę[emoji23][emoji23] (mam 154cm), sprzedawca był wysoki (ok.190) i przy wyciągniętej rączce było ok. Z wózków, które oglądałam w sklepie to Stokke był baaardzo wysoki i miał wysoko rączki (koleżanka ma ten nowy stokke crusi, ma 180cm i dla niej jest idealny). Dla mnie wysoki wydawał się jeszcze Mutsy, modele stylizowane na retro też były ogromne (niemal na palcach by sprawdzić czy wszystko ok w gondoli).
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka no bardzo jesteśmy wysocy. Ciebie kruszynko mogę pod pachę zmieścić twojego męża prawie tez mam 180 i noszę (wysokie) obcasy mąż jest o ponad głowę wyzszy i dlatego noszę obcasy zawsze wszędzie jesteśmy najwyzsi
Aim z tego co widziałam to z rączka też może być problem przy niektórych modelach
Patuszka dzięki popatrzę.
Morela wiem, wiem. Jak mąż wróci z tych nart to jedziemy pooglądać ale chciałam coś poczytać o wózkach zanim wejdę zielona jak szypiorek na wiosnę do sklepu.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim z tego co widziałam to z rączka też może być problem przy niektórych modelach
Patuszka dzięki popatrzę.
Morela wiem, wiem. Jak mąż wróci z tych nart to jedziemy pooglądać ale chciałam coś poczytać o wózkach zanim wejdę zielona jak szypiorek na wiosnę do sklepu.
aha83
kwietniówka '09
Hejka dziewczyny, tak z ciekawości co preferujecie do pielęgnacji paznokci maluszka , nożyczki czy cążki ? ja właśnie szukam jakiegoś fajnego zestawu do pielęgnacji , najlepiej jeszcze ze szczoteczką do włosów, ale denerwuje mnie , że wszędzie jest jeszcze albo gruszka, albo termometr , czy szczoteczka do zębów chyba kupię wszystko oddzelnie
Monti
Misia ja też raczej z tych wysokich 176 , mąż prawie 190 i też szukałam wózka, który nie będzie miał gondoli na wysokości kolan. Mi na żywo najbardziej podpasowaly roan bass soft bo i gondola i rączka są odpowiednio wysoko. Te wszystkie bugabpo, jool z, mutsy cybexy były dla mnie za niskie. Quinny na wysokość też spoko ale to jest dla mnie trochę wózek zabawka taki mało porządny.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Hejka dziewczyny, tak z ciekawości co preferujecie do pielęgnacji paznokci maluszka , nożyczki czy cążki ? ja właśnie szukam jakiegoś fajnego zestawu do pielęgnacji , najlepiej jeszcze ze szczoteczką do włosów, ale denerwuje mnie , że wszędzie jest jeszcze albo gruszka, albo termometr , czy szczoteczka do zębów chyba kupię wszystko oddzelnie
Ja osobiście preferuję nożyczki, mąż mój preferuje cążki Więc mam jedno i drugie
Aaa no to oczywista oczywistosc ze to dla Was ma znaczenie. Musisz szukać, podjedz na towarowa tam podobno duzo wozkow
Aha a czym sama lubisz obcinac? Ja nie lubie nozyczkami sobie i chlopakom tez nie.
Nie kupuj szczoteczki, tak wiem wiem na wypadek ciemniuchy ewentualnie. Ale jak bedzie to kupisz. Wydaje mi sie, ze malo dzieci ma taka ze trzeba az wyczesywac
Termometr warto kupic pozadny, a nie co daja w zestawien
Aha a czym sama lubisz obcinac? Ja nie lubie nozyczkami sobie i chlopakom tez nie.
Nie kupuj szczoteczki, tak wiem wiem na wypadek ciemniuchy ewentualnie. Ale jak bedzie to kupisz. Wydaje mi sie, ze malo dzieci ma taka ze trzeba az wyczesywac
Termometr warto kupic pozadny, a nie co daja w zestawien
reklama
O dzięki Kasiulka, jeszcze słyszałam że na marywilskiej jest kilka sklepów z wózkami w jednym miejscu. Jeszcze tam nigdy nie byłam
Ja kupiłam i obcinaczke i nożyczki. Zobaczymy. Sobie nie obcinałam już od lat bo robię żel i hybrydy, a mąż to ma takie paznokcie że do ma takie specjalne kupione przez moja kosmetyczkę , bo zwykle obcinaczki i cazki niestety nie dawały rady i się lamaly po kilku użyciach. Śmieje się że jego paznokcie to diaksem, są na grubość jak tipsy.
Ja kupiłam i obcinaczke i nożyczki. Zobaczymy. Sobie nie obcinałam już od lat bo robię żel i hybrydy, a mąż to ma takie paznokcie że do ma takie specjalne kupione przez moja kosmetyczkę , bo zwykle obcinaczki i cazki niestety nie dawały rady i się lamaly po kilku użyciach. Śmieje się że jego paznokcie to diaksem, są na grubość jak tipsy.