reklama
aha83
kwietniówka '09
Liluli pieluszki z allegro od smykolandia, a koszula ze stronki rajfolka
Morela_87
Fanka BB :)
Cudne butki!
są świetne te kolorki!No i do mojej wyprawki w końcu coś mam [emoji4] koszula i dwie pieluszki ( ściągnięte od Moreli [emoji6] ) ot takie duże zakupy zrobilam hehehe
Karuzela
Liluli super buciki. Kupiłam podobne ;-)
Te pieluszki to kupujecie 120 jako otulacz czy te mniejsze jako pieluszka do codziennych czynności.
Powstrzymuje się żeby nie kupować już ciuszkow, jedynie zakup większych rozmiarów mnie usprawiedliwia
Porownalam cenowo i to lozeczko 90x40 razem z materacem i polko/przewijakiem klupsia najlepiej wychodzi w sklepie tomi.pl.
Muszę jeszcze sprawdzić w entliczku bo tam będziemy gondole kupować i z karta mamy rabat 5%.
Te pieluszki to kupujecie 120 jako otulacz czy te mniejsze jako pieluszka do codziennych czynności.
Powstrzymuje się żeby nie kupować już ciuszkow, jedynie zakup większych rozmiarów mnie usprawiedliwia
Porownalam cenowo i to lozeczko 90x40 razem z materacem i polko/przewijakiem klupsia najlepiej wychodzi w sklepie tomi.pl.
Muszę jeszcze sprawdzić w entliczku bo tam będziemy gondole kupować i z karta mamy rabat 5%.
aha83
kwietniówka '09
Karuzela jeśli chodzi o bambusowe to ja kupiłam jedna taka 120 x120 i mniejszą 75 x75 ,no i jeszcze mam kilka takich zwykłych z ikea
Kurcze a ja jednak się zdecyduje na normalne łóżeczko 120x60 bo ta dostawka to jednak na rok tylko. Będę najwyżej wstawać co 3 minuty do syna. Ostatnio znalazłam kartę zdrowia i ja miałam 102cm w wieku 2lat i 9 miesięcy a 170 jak mialam 12i10 i z karty wynika że do 7 roku życia rosłam w miarę normalnie. Potem wystrzelilam. Hehe a mój "mały" mąż do 14 roku życia miał mniej jak160-kurdupel poznałam go zaraz po tym jak urósł 30cm w dwa lata.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela
Misia ja decyduje się na to mniejsze tylko ze względu na to że normalne mam i liczę że synuś będzie jak siostra ładnie przesypial noce i jak będzie miał powyżej 6.miesiecy będą już razem w pokoju. A koło naszego łóżka lepiej pasuje mniejsze.
Zresztą planować można sobie dużo hehe ;-)
Zresztą planować można sobie dużo hehe ;-)
Kurcze kusi mnie to mniejsze żeby mieć dzidzia przy sobie. Większe nam się koło łóżka nie zmieści bo nie będzie szafy można otworzyć. Ech te wybory..
reklama
Dobra to teraz głupie pytanie do roku się dzidź zmieści w to mniejsze ? Wykończy mnie ten internet.
I jeszcze problem z wysokością wózka, nawet zapytałam w wątku mam pytanie, ale jakiś marny odzew. Klikam w te wózki, ale co mi się spodoba to ma za nisko rączkę. Jeszcze dobrze by było jakby gondola była wysoko i siedzisko spacerowe. Później jak dzidź sam wejdzie i tylko go przypiąć to spoko.
I jeszcze problem z wysokością wózka, nawet zapytałam w wątku mam pytanie, ale jakiś marny odzew. Klikam w te wózki, ale co mi się spodoba to ma za nisko rączkę. Jeszcze dobrze by było jakby gondola była wysoko i siedzisko spacerowe. Później jak dzidź sam wejdzie i tylko go przypiąć to spoko.