reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

No i do mojej wyprawki w końcu coś mam [emoji4] koszula i dwie pieluszki ( ściągnięte od Moreli [emoji6] ) ot takie duże zakupy zrobilam hehehe
1490613813-aaaaaa.jpeg

3jgxhqvkn04csc4c.png
Pieluszki tez sa u mnie na liscie [emoji6]
Koszula od tego samego sprzedajacego?

reklama
Liluli super buciki. Kupiłam podobne ;-)

Te pieluszki to kupujecie 120 jako otulacz czy te mniejsze jako pieluszka do codziennych czynności.

Powstrzymuje się żeby nie kupować już ciuszkow, jedynie zakup większych rozmiarów mnie usprawiedliwia:p

Porownalam cenowo i to lozeczko 90x40 razem z materacem i polko/przewijakiem klupsia najlepiej wychodzi w sklepie tomi.pl.
Muszę jeszcze sprawdzić w entliczku bo tam będziemy gondole kupować i z karta mamy rabat 5%.

Kurcze a ja jednak się zdecyduje na normalne łóżeczko 120x60 bo ta dostawka to jednak na rok tylko. Będę najwyżej wstawać co 3 minuty do syna. Ostatnio znalazłam kartę zdrowia i ja miałam 102cm w wieku 2lat i 9 miesięcy :) a 170 jak mialam 12i10 i z karty wynika że do 7 roku życia rosłam w miarę normalnie. Potem wystrzelilam. Hehe a mój "mały" mąż do 14 roku życia miał mniej jak160-kurdupel :) poznałam go zaraz po tym jak urósł 30cm w dwa lata.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja decyduje się na to mniejsze tylko ze względu na to że normalne mam i liczę że synuś będzie jak siostra ładnie przesypial noce i jak będzie miał powyżej 6.miesiecy będą już razem w pokoju. A koło naszego łóżka lepiej pasuje mniejsze.
Zresztą planować można sobie dużo hehe ;-)

Kurcze kusi mnie to mniejsze żeby mieć dzidzia przy sobie. Większe nam się koło łóżka nie zmieści bo nie będzie szafy można otworzyć. Ech te wybory..

reklama
Dobra to teraz głupie pytanie do roku się dzidź zmieści w to mniejsze ? Wykończy mnie ten internet.
I jeszcze problem z wysokością wózka, nawet zapytałam w wątku mam pytanie, ale jakiś marny odzew. Klikam w te wózki, ale co mi się spodoba to ma za nisko rączkę. Jeszcze dobrze by było jakby gondola była wysoko i siedzisko spacerowe. Później jak dzidź sam wejdzie i tylko go przypiąć to spoko.

Do góry