reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Gruszka to przezytek. My na fridzie jechalismy, ale teraz kupie do odkuzracza

Pola widzialas quinny mood on sie swietnie sie sklada znajomi zachwyceni

Pola mamy taki i rewelacja.

Link do: Dr Bee Electronic Baby Nasal Aspirator for Babies and Toddler on Drbee.co.uk

1001-2.jpg

Kasiulka one mają mała spacerowke i ponoć długo się je składa w całość po wyjęciu z auta. Choć są ładne :)

Załączniki

• 1001-2.jpg
    1001-2.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 362
Morela no dla mnie ten do odkurzacza to też nie bardzo ale opinię są że jest bardzo dobry. Myślę o elektrycznym coraz mocniej. I jeszcze inhalator muszę kupić :/
O rany, oszaleje. Mówię sobie- spokojnie stara, dasz radę, co to dla ciebie.
Jutro idę do koleżanki poznać w końcu jej córkę i też nie wiem co kupić. Kaśka ma już 3 miesiące i dwie zwariowane babcie, które już chyba kupiły jej wszystko co istnieje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia nie wszystko musisz kupic do porodu

O tym quinni to tylko slyszalam od tych znajomych, ale skoro juz macie rozeznanie i w tum modelu to super ;)

Lilth zaraz sobie obczaje ten aspirator

Kasiulka no wiem, już gryzaczki oglądałam :) głupia baba ze mnie. Już bardzo ograniczyłam swoje listy zakupów, bo faktycznie muszę poznać trochę mojego maluszka.
Pytanie mam jeszcze co myślicie o przewijaku na łóżeczko, bo mi ostatnio dużo osób mówiło że na krótko starcza.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak na krotko. Jezeli masz miejsce/ochote/ pieniadze kup taki wolnostojacy. My mamy po dwojce dzieci taki, moja dwojka tez go uzywala i teraz Zosia. Jezeli planujesz wiecej dzieci mozesz pomyslec o takim skladanym montowanym do sciany. Moj brat ma i super sie sprawdza, nie zajmuje im miejsca bo wisi nad pralka. Specjalnie zamontowali w lazience bo hmm zapaszki i blizej zeby dziecko podmyc i mniej uzywac chusteczek.
Wiadomo, ze bez przewijaka tez spokojnie daje rade. Ale jaka to wygoda przebrac go w takiej pozycji. U nas byl rozlozony przy jednym i drugim przez 1,5 roku

Kasiulka zerknij, jak nie ten to może inny tego typu. Fajnie odciaga wszystko i jest poręczny i szybki.

Misia, na krotko starczy ale dla mnie warto mieć. Jeden twardy nakładam na wannę i tam ubieram etc.
W łóżeczku za to mam wbudowany chowany miękko twardy do 15kg.

Dużo mam przebiera np na łóżku wiec nie używa przewijakow. Wszystko zależy od Ciebie. Osobiście uważam, że warto mieć :) nam się sprawdzał zawsze. Tez mam twardy po synku jeszcze :)

reklama
Wlasnie brat tez po kapieli kladzie/sadza i od razu w pizamke fajne rozwiazanie... u mnie nie ma nawet na taki montowany do sciany miejsca

Lilth wlasnie widze ze i u nas sa rozne, ale malo opinii. Rzucilam tylko okiem. Jak znajde jakis godny to kupie u nas, a jak nie szwagieka mi kupi w uk

Do góry